Optimal och bekväm dosering

Tvättmedelskapslar

Upptäck våra tvättmedel i färdiga portioner som rengör och skonar dina värdefulla textilier grundligt. Våra praktiska Miele-kapslar är enkla att använda och perfekt anpassade till din Miele-tvättmaskin. Njut av en förbättrad hygien, en mer varaktig doft och optimera tvättens hållbarhet.

Optimera dina rengöringsresultat

Mieles tvättmedelskapslar klarar alla utmaningar och erbjuder flera olika alternativ för olika textilier och fläckar. Våra kapslar är mycket effektiva och kommer i praktiska engångsförpackningar.

Tvättmedelskapslar

Tvättmedelskapslar

Våra engångskapslar består av återvinningsbar plast med ett lock som är enkelt att öppna. De finns i olika varianter så att du alltid hittar rätt kapsel för dina personliga behov. Varje kapsel innehåller en perfekt mängd tvättmedel. Vår innovativa design maximerar inte bara effektiviteten under tvättning, den förhindrar också en under- och överdosering. Detta gör användningen lekande lätt.

Wool-kapsel

Caps WoolCare

Ta hand om dina känsliga ylletextilier med våra WoolCare-caps. De bevarar fibrernas form och säkerställer att kläderna fortsätter att se fina ut.

Köp nu
Sport

Caps Sport

Mieles sporttvättmedel tar bort oönskad lukt med ett speciellt ämne och fräschar upp varje tvätt.

Köp nu
Säng med vita sängkläder

Caps DownCare

Vårt duntvättmedel är berikat med lanolin och säkerställer därmed att dina dunartiklar behåller sin elasticitet, ventilationsförmåga och mjukhet, utan att fjädrarna klibbar ihop.

Köp nu
Sidenklänning i tvättmaskin

Caps SilkCare

Våra SilkCare-caps har en speciellt vårdande sammansättning av sidenprotein och skyddar känsliga fibrer i dina sidentextilier. På detta sätt bevarar fintvättmedlet klädernas smidiga yta.

Köp nu
UltraDark-kapslar på en hylla

Caps UltraDark

UltraDark caps vårdar kläderna optimalt. Färskyddsformeln och anti-nopp-effekten säkerställer att dina favoritkläder rengörs, utan att blekna.

Köp nu
Människor som tränar utomhus

Caps Outdoor

Dessa kapslar skyddar ytterklädernas membranfunktion och bibehåller klädernas funktion och form.

Köp nu

Textilvård:
Fräschar upp, tar bort fläckar och skyddar

Caps CottonRepair

Med vår innovativa sammansättning som innehåller Novozymes-tekniken ger CottonRepair dina favoritplagg ett nytt liv. Den tar bort noppor och förnyar färgintensitet och ljusstyrka.

Caps Booster

Förbättra dina tvättresultat med våra nya Booster-caps som tack vare en utvecklad enzymteknik även tar bort svåra fläckar.

Caps ImpraProtect

Bibehåll klädernas vattentäta egenskaper med ImpraProtect och se till att de behåller sin elasticitet och ventilationsförmåga. Den bästa effekten och rengöringen uppnår kapslarna i kombination med en av våra tvättmedelskapslar.

Sköljmedel

Aqua

Upptäck en unik renhet i kombination med den livfulla doften från Aqua – en symfoni av saftiga, gröna frukter i kombination med ett akvatiskt, blommigt accord, som ger en fläkt av naturlig friskhet.

Nature

Dyk in i naturen. Denna unika doftsammansättning består av en härligt grön friskhet från bambu och fruktiga äpplen, i kombination med en härlig doft av mysk. Njut av en skogslik känsla. Denna harmoniska blandning omsluter dina kläder med en unik doft.

Cocoon

Ge dig ut på en spännande utflykt med vår Cocoon-doft. Denna lugnande doft består av en förförande arom av grönt päron, mandel och tonkaböna. Med sina friska och samtidigt diskreta undertoner kommer den snabbt att omsluta dig med en känsla av trygghet. Ta din tvätt till en högre nivå, med lätthet.

Upptäck fler tvättmedel från Miele

Det perfekta komplementet till din tvättmaskin

Mieles tvättmedel

Automatiskt doserade för mer effektivitet och komfort

UltraPhase