För just din speciella smak av perfektion

Kvalitet före sin tid

Shop now

Miele kaffemaskiner

Det finnes inget kaffe som faller alla i smaken. Ditt perfekt bryggda kaffe är unikt för dig.
Det är därför Miele kaffemaskiner är tillverkade med hjälp av solitt hantverk med ett mål i sikte: Att ge dig kopp efter kopp –  helt i din smak. Eftersom perfekt är olika för alla.

Fristående Miele kaffemaskiner

En latte macchiato bryggs med en Miele kaffemaskin

Kaffe bryggt helt efter din smak

Det är bara Miele som har precisionen att servera din personliga smak av perfektion i varje kopp. Vi ger dig kontroll över att skapa din egen kaffeupplevelse av högsta kvalitet. Upptäck innovativa funktioner, som CoffeeSelect*, för att välja rätt böna för olika specialkaffe. Och OneTouch for Two för att förbereda två koppar samtidigt. Flera användarprofiler erbjuder alla sin egen perfekta bryggning för alla kaffetyper.

*beroende på modell

 

Miele kaffebönor blir malda

Kaffe med barista-kvalitet hemma

Förbered ditt eget perfekta kaffe med en knapptryckning. Mieles automatiska kaffemaskiner har vårt unika AromaticSystem som mals färskt varje gång och fyller din kopp och ditt hem med lockande kaffearomer. Med 50 % mindre kvarnljud* säkerställer vår design lugna morgonstunder. Med BaristaAssistant skapar du dessutom din optimala espresso genom en stegvis finjustering.

A person using her mobile phone to control the Miele coffee machine

Bekväm njutning

Miele kaffemaskiner gör varje ögonblick av dagen till en ren njutning. Skräddarsydda CoffeeCreations är idealiska för kaffepauser med vänner med olika smaker. Med WiFi@Connect kaffet klart när du kommer in i köket på morgonen. Underhållet är också enkelt. ComfortClean ser till att varje kopp är helt ren.

*Utrustning beroende av modell

  

Miele CM5 Silence

Njut av ett lugnt morgonkaffe medan resten av familjen fortfarande drömmer om det. Våra kaffemaskiner i CM5-serien har malningsljud reducerat med 50 %, jämfört med tidigare modeller, för att mala kaffebönor och brygga tyst.

Miele CM6 MilkPerfection

Silkeslent mjölkskum ger den perfekta finishen för ditt favoritkaffe, från latte macchiato till flat white. Våra kaffemaskiner i CM6-serien använder innovativ dubbelångning för varmare mjölk med en lättare, finare konsistens.

Miele CM7 CoffeeSelect

Våra kaffemaskiner i CM7-serien är designade för finsmakare med en passion för perfektion. Tre bönbehållare låter dig välja den perfekta bönan för alla kaffetyper, CupSensor justerar kaffetappen automatiskt och AutoDescale låter allt flöda smidigt.

Allt du behöver för individuell perfektion

De perfekta kaffebönorna till din maskin

Våra exklusiva Miele Black Edition kaffeblandningar är speciellt utvalda och rostade för perfekt smak och arom i våra maskiner. Fairtrade och ekologiskt märkta.

Tillbehör för perfekt skötsel

Från rengöringsmedel till reservdelar. Hitta allt du behöver för att hålla din Miele kaffemaskin i perfekt skick för att hålla länge.

*Utrustning beroende på modell