Produktnyheter

   

Den kraftfulla rengöringen för alla situationer

Den nya sladdlösa dammsugaren Duoflex

Upptäck kraften och komforten hos den senaste sladdlösa dammsugaren från Miele: Duoflex-serien ger en lyxig sladdlös frihet och komfort med SpeedLock-systemet.

Läs mer

Smidig diskning

Mieles G 7000-diskmaskiner

Få en smidig diskning hemma och lär dig hur disken placeras optimalt i maskinen. Tack vare vår flexibla korgdesign kan du enkelt sätta in kokkärl av många olika typer, former och storlekar. Få toppresultat automatiskt och spara tid och energi. Upplev diskmaskiner som diskar skonsamt, sparsamt och miljövänligt.

Läs mer

Snabbt full effekt. Snabb kontroll.

Mieles nya TwoInOne

Vår nya TwoInOne är en kraftfull induktionshäll med integrerad fläkt. Fläkten tar effektivt bort

fett, matos och ånga samtidigt som den har en låg ljudnivå. Monteringen är smidig och flexibel med Mieles Plug&Play*.

 

*KMDA 7272 FL/FR-U & KMDA 7473 FL/FR-U

SE ALLA TwoInOne

Få dina produkter utan att beställa varje gång!

Miele prenumerationer

Nu kan du enkelt och bekvämt prenumerera på Miele rengöringsprodukter. Få Miele UltraPhase tvättmedel eller PowerDisk diskmedel hemskickat utan att beställa varje gång. Du väljer hur ofta du vill få leverans. Ingen bindningstid och du kan närsomhelst säga upp din prenumeration.

LÄS MER

Se på städning med nya ögon

Nya robotdammsugaren Miele Scout RX3

Se fram emot att komma hem till ett städat hem. Med sin kraftfulla rengöringseffekt, den systematiska och exakta navigeringen samt intuitiv app-styrning är Scout RX3 perfekt utrustad.

Läs mer

Upplev Mieles kraftfullaste dammsugare

Den sladdlösa Triflex HX2 med extrem sugkraft

Upplev Mieles nyaste dammsugare med extremt stark sugkraft, 3-i-1-design, hygieniskt HEPA-filter och uppladdningsbart batteri.

LÄS MER

Kraftfull. Kompakt. Flexibel.

Nya påslösa Boost CX1

Kraftfull rengöring. Liten, lättnavigerad och enkel att använda. Finns i fem olika färger.

Läs mer

Tillsammans för en bättre framtid

Den nya EU-energimärkningen

Från mars 2021 ger en ny energimärkning för diskmaskiner, kylprodukter, vinkylar, tvättmaskiner och torktumlare en bättre jämförbarhet och transparens för slutanvändaren. En översikt över de väsentliga ändringarna och nyheterna hittar du här.

Läs mer

Upptäck Generation 7000

Fler innovationer än någonsin tidigare.

Vi anser att det som är bra alltid kan bli bättre. Sedan Miele grundades år 1899 har vi alltid stått för passionerad ingenjörskonst, fascinerande teknik och unik design. Den nya Generation 7000 sätter åter en ny standard. Den nya Generation 7000 går ännu längre: Den skriver om framtiden.

Upptäck dem nu

Innovationen i köket

Agrilution, del av en framtidsversion “Vertical Farming”, är en av de senaste medlemmarna i Miele-gruppen och revolutionerar med “Plantcube”, odling av sallad, örter och microgreens i det egna köket.

Upptäck dem nu

Miele Black Edition N°1: Fullständig kaffenjutning

Med Miele blir alla en perfekt barista. För det är först med ett optimalt anpassat samspel mellan tekniken i våra högkvalitativa kaffemaskiner och kaffebönornas utsökta kvalitet som en unik kaffenjutning skapas.

Läs mer