Produktnyheter

   

Upplev Mieles kraftfullaste dammsugare

Den sladdlösa Triflex HX2 med extrem sugkraft

Upplev Mieles nyaste dammsugare med extremt stark sugkraft, 3-i-1-design, hygieniskt HEPA-filter och uppladdningsbart batteri.

LÄS MER

Se på städning med nya ögon

Nya robotdammsugaren Miele Scout RX3

Se fram emot att komma hem till ett städat hem. Med sin kraftfulla rengöringseffekt, den systematiska och exakta navigeringen samt intuitiv app-styrning är Scout RX3 perfekt utrustad.

Läs mer

Kraftfull. Kompakt. Flexibel.

Nya påslösa Boost CX1

Kraftfull rengöring. Liten, lättnavigerad och enkel att använda. Finns i fem olika färger.

Läs mer

Tillsammans för en bättre framtid

Den nya EU-energimärkningen

Från mars 2021 ger en ny energimärkning för diskmaskiner, kylprodukter, vinkylar, tvättmaskiner och torktumlare en bättre jämförbarhet och transparens för slutanvändaren. En översikt över de väsentliga ändringarna och nyheterna hittar du här.

Läs mer

Nya Triflex HX1

Upptäck vår senaste innovation för dammsugare. Triflex HX1. Den första sladdlösa handdammsugaren från Miele med en unik 3i1-design.
För största flexibilitet och utmärkt prestanda.

Upptäck dem nu

Upptäck Generation 7000

Fler innovationer än någonsin tidigare.

Vi anser att det som är bra alltid kan bli bättre. Sedan Miele grundades år 1899 har vi alltid stått för passionerad ingenjörskonst, fascinerande teknik och unik design. Den nya Generation 7000 sätter åter en ny standard. Den nya Generation 7000 går ännu längre: Den skriver om framtiden.

Upptäck dem nu

Innovationen i köket

Agrilution, del av en framtidsversion “Vertical Farming”, är en av de senaste medlemmarna i Miele-gruppen och revolutionerar med “Plantcube”, odling av sallad, örter och microgreens i det egna köket.

Upptäck dem nu
Uppåt