Reservdelar och tillbehör

Vid köp av reserv- och tillbehörsdelar i original från Miele kan du vara säker på att de passar optimalt till din maskin. Våra reservdelar finns tillgängliga i upp till 15 år och minst 10 år efter modellserien har utgått.

Med 3D4U erbjuder Miele dessutom kostnadsfria tillbehör för nerladdning hemma till 3D-skrivaren.

Know-how i kombination med 3D-tryck.

Alla 3D4U-utskriftsmallar kan laddas ner gratis från plattformen Thingiverse.com. Varje 3D4U-tillbehör har en beskrivning av rekommenderade 3D-utskriftsparametrar och har testats på sin funktion. Vissa tillbehör kan anpassas individuellt med egna motiv och parametrar.

Läs mer

Reparationsarbeten får utföras endast av behörig elfackman under beaktande av gällande säkerhetsföreskrifter.

Vid reparation, ändring, kontroll och underhåll av elektriska produkter ska lagstadgade, gällande säkerhetsföreskrifter och normer beaktas. Innan underhålls- och reparationsarbeten utförs måste produkten ovillkorligen skiljas allpoligt från elnätet.

 

Skäl till att använda Mieles original reserv- och tillbehörsdelar

Säkerhet, lång hållbarhet, effektivitet och funktionalitet

Vid köp av reserv- och tillbehörsdelar i original från Miele kan du vara säker på att de passar optimalt till din maskin. Alla Mieles original reserv- och tillbehörsdelar håller samma höga kvalitet som för våra hushålls- och inbyggnadsprodukter. Genom att bestämma dig för en Miele-produkt har du också bestämt dig för bästa kvalitet. Därför bör du alltid använda våra egna reservdelar och tillbehör. Mieles original reserv- och tillbehörsdelar håller högsta kvalitet och garanterar att din hushållsprodukt fungerar optimalt.
Vårt omfångsrika utbud av Mieles originaltillbehör gör hanteringen av våra produkter ännu enklare, mer effektiva och smidigare att använda.

Beställa Miele original reservdelar och tillbehör

Vill du beställa reservdelar eller tillbehör till hushållsprodukter? Vi hjälper dig gärna. Du kan när som helst kontakta oss via vårt kontaktformulär. I reservdelsshopen  hittar du ett stort utbud av Mieles reservdelar och i vår online-shop finns tillbehör och ett urval reservdelar.

08-562 29 000

Måndag–fredag: 08:15–16:30

Uppåt