Reservdelar

Miele Original

Reservdelar och tillbehör

Det här får du när du väljer Miele:
• Optimal prestanda: Mieles originalreservdelar är perfekt anpassade till din produkt och garanterar en optimal funktion.
• Mieles kvalitetsstandard: Våra reservdelar och tillbehör håller samma höga kvalitetsstandard som våra produkter.
• Tillgänglighet: Våra reservdelar finns tillgängliga i upp till 15 år efter att modellserien har utgått.

Gå igenom våra mest sökta reservdelar efter kategori

Reservdelar

Köket

Reservdelar

Tvätt & Tork

Reservdelar

Dammsugare

Upptäck originaltillbehör från Miele

Mieles originaltillbehör

Perfekt kompatibilitet och garanterad kvalitet – med Mieles originaltillbehör utökar du smidigt produkternas funktioner.

Skapa dina egna, personliga tillbehör

Vår know-how i kombination med 3D-tryck

Varje 3D4U-tillbehör har en beskrivning av rekommenderade 3D-utskriftsparametrar och har testats på sin funktion. Vissa tillbehör kan anpassas individuellt med egna motiv och parametrar.

 

Säkerhetsanvisning

Servicearbeten, underhåll och reparation får endast utföras av en kvalificerad fackman. Vid reparation och ändring avelektriska produkter ska gällande lagstadgade säkerhetsföreskrifter och normer beaktas. Felaktigt utförda servicearbetenkan leda till omfattande skador på föremål och svåra personskador. För skador som uppstått på grund av felaktiginstallation tar Miele inget ansvar. Följ alltid säkerhetsanvisningarna och varningarna i produktens bruksanvisning.

 

Beställningsalternativ

På vår hemsida hittar du ett stort urval med Mieles originaltillbehör och self service-reservdelar. Kontakta oss via telefon eller vår kundservice för beställningar.

08-562 29 000

Måndag–fredag: 08:15–16:30