De nya Miele-appen*

Total överblick både när jag är hemma, och inte

Din bästa medhjälpare: Med Miele-appen har du alltid en bra översikt över dina hushållsprodukter från Miele. Vill du till exempel följa tillagningen i ugnen eller veta om tvättprogrammet är klart? Appen ger dig den information du behöver och är samtidigt väldigt smidig och snabb att använda. Appen ger dig även extra information och tjänster till dina Miele-produkter, till exempel BaristaAssistant eller recept. Ladda ner appen nu!

DEN NYA MIELE-APPEN

Dashboard

Ditt kontrollcentrum

För att du alltid ska kunna se aktuell status för dina nätverksanslutna Miele-produkter ger funktionen Dashboard en optimal överblick. Du ser direkt om tvättprogrammet redan är färdigt eller om ugnen är uppvärmd. Med snabbåtkomstfunktionen kan du direkt göra viktiga inställningar som att sätta på paus eller stopp. Den nya designen gör dessutom produkterna enklare och intuitivare att använda.

MobileControl

Allt under kontroll

Snabbt och bekvämt: Tack vare MobileControl har du inte bara en ständig översikt, du kan också göra inställningar direkt. Via appen kan du snabbt och smidigt välja program. Det gör Mieles maskiner extremt enkla att använda.

Miele in-app shop

Beställ enkelt i appen

I Miele-appen kan du enkelt beställa förbrukningsmaterial och tillbehör. Med bara några klick kan du välja dina favoritprodukter bland Mieles mest populära produkter och dem direkt i appen. Eller gör det ännu enklare för dig själv: Under "För dina produkter" hittar du tillbehör som exakt matchar dina nätverksanslutna produkter. Detta förenklar beställningsprocessen och sparar även tid. Mieles appbutik gör återkommande beställningar av dina förbrukningsvaror och tillbehör till en avslappnad shoppingupplevelse - alltid till hands på din smartphone eller surfplatta.

RemoteUpdate

Alltid senaste versionen

Vill du att dina nätanslutna hushållsprodukter från Miele alltid ska ha den senaste versionen? Med funktionen RemoteUpdate är det möjligt. Tillgängliga programuppdateringar för dina hushållsprodukter från Miele överförs och installeras direkt på den aktuella produkten. Information om uppdateringen hittar du i appen.

PairingAssistant

Hjälp vid nätverksanslutning

Tydliga instruktioner när du lägger till nya produkter. Appen guidar dig steg för steg genom inloggningsprocessen, även med bilder. Detta gör nätverksanslutningen smidig och enkel.

App-funktion kök

Smart Food ID

Smart Food ID** – Automatisk matigenkänning och bästa tillagningsresultat

Med hjälp av artificiell intelligens känner kameran inuti din ugn*** igen maten, justerar automatisk olika parametrar och förhindrar att maten bränner vid – för bästa resultat och bekvämlighet.

Du behöver bara bekräfta det valda programmet på din ugn för att det ska starta.​ Resten sköter ugnen åt dig. Aktivera Smart Food ID nu i Miele-appen.

FoodView

Överblick över allt

Övervaka rätten som tillagas i ugnen – även om du inte är på plats: med hjälp av kameran i ugnens innertak ser du maten på din smartphone eller surfplatta. Vid behov kan du även justera funktionernas inställningar hos din anslutna ugn på distans med din mobila enhet. Du får mer kontroll och därmed mer frihet – och ojämförbar komfort.

Receptinspiration

Alltid rätt recept

Vilket är receptet på semesterkänsla i hemmet? När det gäller nya idéer och tips för matlagning och bakning hjälper receptfunktionen i Mieles app att komma igång: Snabbt hittar du rätt recept för speciella tillfällen eller inspiration för vardagen. På så sätt kan du även spontant utöka din vanliga meny med nya receptidéer, prova matlagningstrender.

CookAssist

Perfekta stekresultat enkelt via app

Hemligheten med perfekta stekresultat: Miele CookAssist hjälper dig att få din stek precis som du vill ha den och även att tillaga många andra maträtter. Tack vara tydliga anvisningar i Mieles app överförs temperaturer och tillagningstider automatiskt till TempControl-hällen. Du behöver bara bekräfta inställningarna.

Mix & Match

Intelligent assistans

Snabb tillagning av hälsosam mat: Med Mix & Match kan du tillaga eller värma upp olika livsmedel tillsammans, på mindre än en halvtimme. Livsmedlen kan sättas in samtidigt i ugnen och tas ut när det valda programmet är slut. Du kan därmed enkelt tillaga en måltid med flera komponenter, utan att du behöver tänka på olika tillagningstider- och temperaturer. Mieles app hjälper dig att välja recept och med tillagningen.

BaristaAssistant

Ställ in den perfekta espresson för optimal njutning

Din favoritespresso behöver en bra böna och optimala maskininställningar. BaristaAssistant hjälper dig med dessa specifika förutsättningar. Denna funktion guidar kaffeälskaren stegvis med fyra till åtta egenskaper till en personlig smak. Detta förfarande är unikt eftersom inte bara enskilda parametrar ändras via app, utan även en processkedja med slutprocess för smakoptimering används för espresson efter önskemål.

AutoStart

Programmerad start med app

Med funktionen AutoStart kan din diskmaskin programmeras via appen så att den startar automatiskt vid en förinställd tidpunkt. Tack vare AutoDos och PowerDisk finns rengöringsmedel alltid tillgängligt, så att maskinen kan arbeta automatiskt. På så sätt behöver du inte starta maskinen manuellt eller i appen. Därför hör även bortglömda programstarter och smutsig disk till det förflutna.

App-funktion tvättvård

AddLoad

Lägga i tvätt i efterhand, flexibelt

Tvättprogrammet i din tvättmaskin eller torktumlare från Miele pågår redan, men du har glömt att sätta i något? Det är inga problem med AddLoad! Funktionen visas både i maskinen och appen. Den gör att du kan kontrollera om och när det går att lägga in tvätt i efterhand, även när du inte är vid maskinerna. Behöver du lite mer tid att plocka ihop det som ska tvättas? Pausa din maskin från Miele när du är utanför hemmet. Det är mycket smidigt.

HygieneAssistant

Optimal renhet för maskin och textilier

Om du ofta tvättar på låga temperaturer rekommenderar vi att du rengör din tvättmaskin och torktumlare från Miele med jämna mellanrum med hjälp av avsett program. Om du vill meddelar appen när maskinen ska rengöras. Du kan även när som helst bekvämt ta fram hygienstatusen. Detta gör att du alltid har en bra översikt och får en optimal hygien i maskinen.

App Feature tvättvård

CareAssistant

Fräsch och skrynkelfri längre

Är du inte hemma när tvätten är klar så att du kan ta ut den direkt? Med funktionen CareAssistant hålls tvätten fräsch en lång stund ändå. Via appen kan du förlänga skrynkelskyddet upp till tre gånger med 30 minuter per gång. Care Assistant kan användas såväl under tvätt och tork som under den genomgående processen.

TimeAssistant

Aktuell information, hela tiden

Perfekt timing är lätt att få: Särskilt under torkning kan tiden variera stort beroende på tvättyp och tvättmängd. Om du vill informerar Miele-appen dig om sluttiden som angetts från början ändras med mer än 30 minuter. Du får även ett meddelande när programmet är avslutat. Detta ger dig en ständig överblick och gör att du slipper kontrollera tiden.

* Tillgänglig för mobila enheter (se uppgifter i App Store gällande minikrav).

** Smart Food ID är ett separat digitalt erbjudande från Miele & Cie. KG och inte en del av köpeavtalet gällande intelligenta Miele produkter för användning i hushåll. Alla smarta applikationer möjliggörs med Miele@home-systemet. Antalet funktioner kan variera beroende på modell och land.​

*** Säkerställ att ugnen använder den senaste versionen av programvaran och är ansluten till ett WiFi-nätverk. Det är möjligt att Smart Food ID-funktionen inte syns direkt i Miele-appen. Om så är fallet, stäng appen helt och starta den sedan igen.

Du kanske också är intresserad av det här

Smart Home Integration