Upptäck Mieles rengöringsprodukter

Optimala resultat

För våra rengöringsprodukter gäller samma höga standard som för våra produkter. De är utvecklade och testade i Mieles egna laboratorier, ger optimala rengöringsresultat och höjer produkternas prestanda.

Mieles dammsugarpåsar och filter

Endast med Mieles dammpåsar i original får du Mieles höga kvalitet. De passar perfekt till våra dammsugare och säkerställer en optimal prestanda. Nu kan du andas ut.

Tvättmedel

För att du ska kunna njuta av dina kläder längre. Skydda klädernas känsliga fibrer och förläng maskinens livslängd med våra specialutvecklade tvättvårdsprodukter.

Tvättmedel

Optimala tvättresultat och en skonsam hantering av tvätten – våra exklusiva tvättmedel är speciellt anpassade för användning i Mieles tvättmaskiner.

UltraPhase-tvättmedel

Miele har revolutionerat textilvården. Inget annat system med flytande tvättmedel tvättar både vit- och kulörtvätt lika grundligt ren som Mieles tvåkomponentssystem.

Specialtvättmedel

Våra specialtvättmedel är utvecklade för dina textilier som kräver en speciell skötsel. Med dessa blir dunjackor, kuddar och träningskläder skinande rena, utan att de förlorar sina unika egenskaper.

Caps

Upptäck våra tvättmedel i färdiga portioner som rengör och skonar dina värdefulla textilier grundligt. Våra praktiska Miele-kapslar är enkla att använda och stärker prestandan i din Miele-tvättmaskin. Njut av en förbättrad hygien och en mer varaktig doft och optimera tvättens hållbarhet.

Torktumlardofter

Med vårt stora urval kan din tvätt alltid få din favoritdoft i torktumlaren.

Diskmedel

Alla våra diskmedel är speciellt anpassade till Mieles diskmaskiner och ger en strålande ren disk.

UltraTabs All in 1

Våra Miele UltraTabs All in 1 löses snabbt upp och rengör disken grundligt och skonsamt.

PowerDisk

Vårt avancerade och högeffektiva diskmaskinsgranulat med automatisk dosering

Den bästa skötseln för många år av tillförlitlig användning

Mieles produkter utmärker sig genom förstklassig kvalitet, hög funktionalitet och tidlös design. Genom att vårda dina Miele-maskiner med våra originalskötselprodukter ser du till att dina maskiner inte skadas och kommer att prestera på toppnivå under en lång tid.

Mieles maskinrengöringsprodukter

Det finns många bra skäl att välja Miele

Hållbar under många år

Våra produkter byggda för att tåla långt mer än vad en daglig drift kan utsätta dem för, vilket våra egna testmetoder visar. Om du lyckas komma på en utmaning har vi förmodligen testat den.

Mer information under: miele.se/20years

Immer Besser, sedan 1899

Miele har samma motto i dag som när företaget grundades: “Immer Besser”, vilket står för kvalitet och hållbarhet. För våra kunder innebär detta att de alltid kan vara säkra på att ha gjort det bästa valet när de har valt Mieles högkvalitativa produkter – troligen för hela livet.