Mieles rengöringsprodukter

Med Mieles rengöringsprodukter får du optimala resultat – enkelt och pålitligt. Produkterna har utvecklats och testats i Mieles egna laboratorier i samarbete med utvalda leverantörer. Alla sammansättningar är perfekt anpassade till Mieles produkter.

Perfekt tvätt helt enkelt. Med Miele.

För att du alltid ska få optimala resultat är det viktigt att du också använder rätt tvättmedel. Inte varje tvättmedel i handeln tvättar lika bra i varje tvättmaskin. Därför finns det nu specialtvättmedel till Mieles tvättmaskiner.

Perfekt disk helt enkelt. Med Miele.

Diskprogrammen i maskiner från olika tillverkare skiljer sig mycket från varandra. Därför kan inte vilket kommersiellt diskmedel som helst ge lika bra resultat i alla diskmaskiner. Därför finns det nu särskilda diskmedel för Mieles diskmaskiner.

Välgörande fräschhet från torktumlaren

Med en torktumlare från Miele får du njuta av den speciella komfort som välbalanserade dofter som dröjer kvar länge kan erbjuda. Mieles doftpatroner sveper in din tvätt i din favoritdoft medan den torkas.

Den bästa skötseln för många år av tillförlitlig användning

Mieles hushållsprodukter utmärker sig med förstklassig kvalitet, många funktioner och tidlös design. Genom att vårda dina Miele-maskiner med Mieles egna skötselprodukter ser du till att dina produkter inte skadas och kommer att se nya ut under en lång tid framöver.

UltraPhase tvättmedel – utvecklat för perfekta resultat

Med UltraPhase har vi utvecklat vårt effektivaste och samtidigt mest högpresterande tvättmedel. Med detta förbrukas inte bara mindre vatten och energi under tvätt, din tvätt behandlas också skonsamt och klädernas livslängd förlängs.

PowerDisk – diskmedel för automatisk dosering

PowerDisk doserar automatiskt rätt mängd diskmedelsgranulat vid rätt tidpunkt och ser därmed till att din Miele-diskmaskin med AutoDos används på bästa möjliga sätt. När den är på plats gör den jobbet åt dig och du kan njuta av en högeffektiv och miljövänlig diskupplevelse.

Uppåt