• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Värdekuponger

Grattis till din nya Miele-produkt. Som tack för ditt köp har du erhållit en värdekupong med kod. Lös in värdekoden här så skickar vi produkten till dig. Det är bara möjligt att lösa in 1 st värdekod per order.

Miele kokbok och "Kock ingår"

En kokbok till din Miele dialogugn utan kostnad

Vad roligt att du har valt att köpa Mieles dialogugn! Du har mycket spännande matlagning framför dig. För att du ska komma igång med detta revolutionerande sätt att laga mat på får du en Miele kokbok i gåva av oss. Dessutom kommer en professionell kock hem till dig och lagar en 4-rätters middag i din dialogugn, för ett sällskap om 6 personer. Fyll i uppgifterna i formuläret så skickar vi kokboken hem till dig utan kostnad. Vi kommer även kontakta dig via de inskickade kontaktuppgifterna och boka in en tid för din 4-rätters middag.

Lös in värdekod

Information om inlösen av värdekuponger för kokböcker

Tack för du köpt en Miele inbyggnadsprodukt. I din produkt fick du en värdekupong för inlösen av en kokbok. Tyvärr är kokböckerna fortfarande under produktion och kommer levereras till vårt lager i början av maj 2022. Vi ber om överseende med detta och ber er återkomma i mars för att då kunna lösa in er värdekupong och få er kokbok skickad till er, helt utan kostnad.

Kontakta Oss
Uppåt