Reparation

Genom att köpa Miele väljer du högsta kvalitet och en lång livslängd. Om du ändå skulle behöva hjälp, så kan våra servicevideor ge dig tips på hur du använder, underhåller och sköter dina Miele-produkter. Videorna visar också hur du åtgärdar mindre problem själv.  Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta Miele service som ger dig snabbt och pålitligt hjälp.

Vanliga frågor - det här kan du göra själv på din Miele-produkt.

Här hittar du svar och lösningsförslag på många frågor som hjälper dig att själv åtgärda ett problem.

Vill du boka ett servicebesök?

Bor du i Stockholms-, Jönköpings-, Göteborgs-, Kristianstads eller Malmöregionen bokar du smidigt din service online!

För service i övriga områden, om du är företagskund, vill beställa service för fler än 1 produkt eller behöver service för tvättmaskin/torktumlare i pelarmontage ber vi dig boka via vår ServiceHotline 08-562 29 000 eller via kontaktformuläret.

Obs! Service för dammsugare, fristående (bänk)kaffemaskiner och FashionMaster kan inte bokas online. Dessa produkter måste lämnas in på verkstad. 

MIELE SERVICEVERKSTAD SOLNA/STOCKHOLM

TILL KONTAKTFORMULÄR

Om Miele Service

Vi finns alltid nära dig
Med ett omfattande serviceområde kan vi säkerställa en kompetent rådgivning och snabba reaktionstider, så att du snabbt kan använda din produkt på ett optimalt sätt igen.

Utrustningen i teknikerfordonen är noggrant genomtänkt
Våra servicetekniker har inte bara nödvändig kunskap, de har även med sig en verktygs- och reservdelsutrustning som är individuellt anpassad efter respektive arbetsområde. Nödvändiga reservdelar levereras direkt till fordonet från en dag till en annan.

Snabbt och effektivt
Med datordiagnosen som utvecklats speciellt för Mieles produkter kan maskinfel snabbt upptäckas. Vi åtgärdar över 90 % av alla servicearbeten redan vid första besöket.

Boka service

Du kan boka service online i Stockholm, Göteborg och Malmö. För övriga områden, boka via telefon.

08-562 29 000

Mån–fre: kl. 08:15–16:30

Boka online

BOKA SERVICE ONLINE

Du kanske också är intresserad av det här:

Miele originalreservdelar

Förlängd garanti

Uppåt