Tvättmaskiner och torktumlare – så hittar du rätt produkt.

Vill du köpa en ny tvättmaskin eller torktumlare, men vet inte var du ska börja? Använd vår köprådgivare för att hitta den produkt som motsvarar dina behov och önskemål. Du behöver bara svara på ett par korta frågor.

 

Genom att du svarar på några frågor om dina krav på en tvättmaskin eller torktumlare kan vår köprådgivare hitta den modell som passar bäst till dina personliga behov och önskemål.

 

• Vilken produkt har rätt kapacitet för ditt hushåll? Vi har många olika torktumlare, tvättmaskiner och tvätt/tork-kombinationer som uppfyller olika tvättbehov, oberoende av sin storlek.

 

• Vilken typ av tvättmaskin eller torktumlare passar i ditt hushåll? Behöver du en tvättmaskin som kan ställas ovanpå en annan produkt, en inbyggnadsmodell, en modell för underbyggnad eller en fristående modell – vi har rätt modell för alla typer av situationer och utrymmen. Vi ser till att din tvättmaskin inte blir en arbetsbelastning.

 

• Vilka funktioner och egenskaper är viktiga för dig? Våra tvättmaskiner och torktumlare är rustade med ett stort antal alternativ – från tvättprogram och energieffektivitetsklass till centrifugeringsvarvtal och maximal tvättmängd. Vi hjälper dig att hitta den produkt som passar just dig. Så att tvätten blir lekande lätt.

 

Upptäck vårt kompletta sortiment av tvättmaskiner och torktumlare

Tvättmaskiner

Torktumlare

Tvätt/tork-kombination

UltraPhase

Caps