Det finns många bra skäl att välja Miele.
Här kommer sex av dem.

Miele har samma motto i dag som när företaget grundades år 1899: “Immer Besser”. Detta innebär att vi arbetar för att alltid vara “Immer Besser” än våra konkurrenter och att alltid bli “Immer Besser” än vi redan är. Vi vill ständigt ge våra kunder ännu bättre produkter som underlättar vardagslivet och skapar glädje. För våra kunder innebär detta att de alltid kan vara säkra på att ha gjort det bästa valet när de har valt Miele – troligen för hela livet.

Mieles kvalitet

Perfekta resultat i över 120 år: Du kan lita på Miele. Som enda tillverkare i branschen testar vi våra produkter som våra tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner och ugnar så att de ska hålla i 20 år.
Detta gör att du alltid kan känna dig trygg när du använder produkterna. Därför förblir kunder över hela världen Miele trogna och rekommenderar varumärket till andra. Vi fortsätter på samma sätt: Vi kompromissar inte med våra produkters pålitlighet och långa hållbarhet.

Mieles teknik

Miele står för en fascinerande teknik och utmärkta resultat med en minimal energiförbrukning. Detta gäller såväl för en hygiensk och skonsam skötsel av din tvätt, ditt golv och ditt porslin, som för en varierad njutning när du lagar mat och bakar. Det är Mieles unika, innovativa funktioner som gör detta möjligt. Beviset på detta är otaliga förstaplatser i produkttester över hela världen.

Hantverket Miele

Miele innebär ett äkta hantverk, en kombination av vision, precision och extra omsorg om
. Varje enskild produkt tillverkas av allra högsta standard och genomgår en grundlig kvalitetskontroll in till minsta detalj. Under vår resa till perfektion går vi igenom allt från handtag som frästs från en metallbit, till spaltmått som är anpassade till alla
produktgrupper. Det allra viktigaste för oss är att du får njuta av dina Miele produkter under en lång tid.

Miele Service

Mieles kunder är vana vid en förstklassig service: Med våra snabba och effektiva servicetekniker, garanterar vi precis detta. Om du vill ha en personlig produktrådgivning eller professionell rengöring av dina Miele produkter, så kommer vi gärna hem till dig. Vi finns alltid här för dig. Det lovar vi!

Mieles design

Miele står för rena former, tidlös elegans och intuitiv användning. Oavsett
om du väljer det klassiska vredet, en diskret sensor eller den högupplösta touch
displayen: Det är både enkelt och roligt att använda Miele. Ingen annanstans hittar du en jämförbar mångfald av noggrant anpassade designlinjer och färgalternativ för många olika köksluckor. Oavsett hur du inreder ditt kök: Miele passar dig.

Varumärket Miele

I många länder är Miele det mest eftertraktade varumärket i branschen. I Mieles hemland Tyskland har varumärket till och med utnämnts till det bästa varumärket genom alla tider (“best brand ever”). Ett sådant varumärke säger också en del om dess användare: Mieles kunder ställer höga krav på sina hushållsprodukter när det gäller prestanda och miljötänk. Den som köper Miele visar ett kvalitetstänk och stil.

 

Uppåt