Så här hittar du rätt kaffemaskin

Vill du köpa en ny kaffemaskin, men vet inte var du ska börja? Använd vår köprådgivare för att hitta den modell som motsvarar dina behov och önskemål. Du behöver bara svara på ett par korta frågor.

 

Svara på några korta frågor från vår köprådgivare om dina kaffevanor, så söker den en kaffemaskin som passar bäst till dina personliga behov och önskemål.

 

• Vilken kaffemaskin passar dina kaffevanor? Vi har många olika kaffemaskiner med vilka du kan göra perfekta kaffespecialiteter. Föredrar du en utmärkt espresso, kaffe med mjölk eller cappuccino? Vill du ha en personlig kopp kaffe med ett knapptryck eller hellre en hel kanna?

 

• Vilken modell passar dig bäst? Vill du ha en kaffemaskin för inbyggnad som du kan integrera fast i dina köksskåp? Eller passar en fristående kaffemaskin på din bänkskiva perfekt i din köksinredning? Vi erbjuder många olika modeller för varje typ.

 

• Vilka egenskaper och funktioner är viktiga för dig? Vill du kunna fylla på flera typer av kaffebönor på en gång eller tycker du att kvarnen, uppsamlingskärlet eller en högkvalitativ mjölkskummare är viktiga?

 

Upptäck hela vårt sortiment med kaffemaskiner och liknande produkter.

Alla kaffemaskiner

Fristående kaffemaskiner

Kaffemaskiner för inbyggnad

Tillbehör

Miele kaffe