Det perfekta komplementet till din tvättmaskin

Mieles tvättmedel

Optimala tvättresultat och en skonsam hantering av tvätten – våra exklusiva tvättmedel är speciellt anpassade för användning i Mieles tvättmaskiner. De har en unik kvalitet och effekt och är utvecklade för många olika användningsområden.

För skinande färger: Miele UltraColor

Tack vare sin kraftfulla UltraColor-formel behöver du inte längre för- och efterbehandla tvätten. Med upp till 8 högeffektiva enzymer bekämpar tvättmedlet enkelt de alla svåraste fläckarna och uppnår optimala resultat, även vid låga temperaturer. Samtidigt garanteras varaktiga och skinande färger tack vare ColorProtect. Ta reda på mer om våra olika tvättmedel:

UltraColor Aqua tvättmedel

UltraColor Aqua

UltraColor Aqua tar smidigt och effektivt bort fläckar från mörka och färgade textilier, även vid låga temperaturer. 7 enzymer garanterar en optimal renhet, medan ColorProtect säkerställer en varaktig färgintensitet. Vår Aqua-doft tillför tvätten extra friskhet.

Köp nu
UltraColor Refresh Elixir flytande tvättmedel

Refresh Elixir

Njut av fördelarna med UltraColor Refresh Elixir med Freshplex™. De innovativa Freshplex™-molekylerna absorberar och neutraliserar effektivt oönskad lukt. På detta sätt luktar tvätten alltid nytvättad.

Köp nu
UltraColor FloralBoost tvättmedel

FloralBoost

Skäm bort dina sinnen med FloralBoost, en doft inspirerad av blommande blomfält. UltraColor FloralBoost har ett kraftfullt 7+1-enzymsystem och passar perfekt med OdorFresh för borttagning av oönskad doft av svett och kroppsodörer.

Köp nu
UltraColor Sensitive tvättmedel

Sensitive

Upptäck den skonsamma rengöringen av din tvätt med Mieles Sensitive-tvättmedel. Det är fritt från doft- och färgämnen och därmed särskilt hudvänligt. Färgskyddsformeln ser till att tvätten får en skinande och varaktig färgintensitet.

Köp nu


 

För mörka och svarta textilier: UltraDark

Ultimata skötseln av din mörka tvätt: Färgbevarande tensider ser till att dina favoritkläder rengörs skonsamt och inte bleknar. Anti-nopp-effekten från vår cellulosa skyddar desstutom dina textilier från att gråna.

 

För strålande vit tvätt: UltraWhite

Upplev kraften från vår sammansättning med aktivt syre, för strålande vit tvätt. Detta specialtvättmedel i pulverform rengör den vita tvätten grundligt och hygieniskt. Din tvätt kommer alltid vara i toppskick.

Tvättmedel för specialtextilier

För känsliga textilier: WoolCare

Ta hand om dina känsliga plagg av ylle, siden och kaschmir med vårt WoolCare-tvättmedel. Tvättmedlets bas består av veteprotein som skonsamt vårdar textilierna genom att omsluta dem med en mjuk skummatta under tvätten.

Perfekt för tränings- och funktionskläder: Sport

Mieles sporttvättmedel tar bort oönskad lukt med ett neutraliserade ämne och gör tvätten ren och fräsch. Vårt tvättmedel skyddar fibrerna och säkerställer att dina träningskläder behåller sin funktion.

För härligt mjuk tvätt och fräsch Aqua-doft: UltraSoft

Vårt innovativa sköljmedel gör strykningen lekande lätt. Den speciella sammansättningen förhindrar en elektrostatisk uppladdning i tvättmaskiner och torktumlare och reducerar skrynkelbildningen till ett minimum. Njut av en härligt mjuk tvätt och en Aqua-doft som är frisk och varar länge.

Tvättmedlet som är perfekt anpassat till dina krav och önskemål och till din Miele-tvättmaskin.

Upptäck fler tvättmedel från Miele

Utvecklat för textilier som kräver en speciell omvårdnad

Specialtvättmedel

Dosera tvättmedlet exakt med våra caps för att undvika över- och underdosering.

Tvättmedelskapslar