Uppgradera ditt kök

Upptäck Mieles köksprodukter

Alla Miele-produkter är designade för att hålla länge, ha ett starkt fokus på hållbarhet genom effektivitet och innovativa funktioner och ytterligare berika ditt kök med ett tidlöst utseende.

Miele ugnar

Inbyggda ugnar placerade oberoende av hällen för större installationsflexibilitet, ångugnar väl lämpade för läckra hälsosamma måltider och fristående mikrovågsugnar eller kombinationsugnar som sammanför matlagningstekniker - vi har en Miele-ugn för alla typer av kök och alla typer av kockar.

Miele hällar

Designade för att installeras oberoende eller perfekt anpassade till befintliga element. Våra induktions-, el-, gas- och downdraft-hällar kompletterar perfekt din personliga smak och användning. 

Hällar

Miele köksfläktar

Finns som väggmonterade och inbyggda modeller, som downdraft och frihängande, eller till och med integrerade i våra induktionshällar. Miele-köksfläktar kan fungera som klassiska eller moderna iögonfallande mittpunkter i ditt kök, eller sömlöst smälta in med övrig design.

Fläktar

Miele kyl & frys

Upptäck bekvämligheterna med ett modernt kylskåp, frys eller vinkyla. Oavsett typ och modell finns våra produkter med olika smarta innovationer: jämn temperatur och luftfuktighet på alla nivåer, ingen avfrostning krävs, tyst och ekonomisk drift och mycket mer. 

Kyl & Frys

Miele diskmaskiner

Vårt sortiment av diskmaskiner är utformade för att placeras under en befintlig bänkskiva, fristående med egen bänkskiva, halvintegrerade så att de sömlöst smälter in i övrig design, eller inbyggda och dolda för ett minimalistiskt utseende. Det finns en för varje köksinstallation.

Diskmaskiner

Miele G 7000 diskmaskiner

Miele kaffemaskiner

För omsorgsfullt tillrett kaffe med en knapptryckning. Med funktioner som tyst bönmalning, perfekt skummande mjölkskum och personliga inställningar för varje kopp. Finns som snygga fristående modeller, eller inbyggda för att perfekt smälta in med övrig design.

Fristående kaffemaskiner

Kaffemaskiner för inbyggnad

Har du redan en Miele-produkt?

Våra originaltillbehör har samma höga kvalitet som våra produkter och garanterar perfekt kompatibilitet.
 

Tillbehör köket

Tillbehör diskmaskiner

Tillbehör kyl & frys

Tillbehör kaffemaskiner

Miele Kitchen Experience

Upptäck ursprunget till det extraordinära

Miele Kitchen Experience

Goda skäl att välja Miele

Byggda för att hålla länge

Våra produkter byggda för att tåla långt mer än vad en daglig drift kan utsätta dem för, vilket våra egna testmetoder visar. Om du lyckas komma på en utmaning har vi förmodligen testat den.

Mer information finns på: miele.se/20years

Immer Besser, sedan 1899

Från dag ett har Miele hållit kvalitet som vår högsta prioritet och vi står tryggt och stolt för hela vårt produktsortiment. Eftersom premiumprodukter kräver mindre underhåll och har en längre livslängd.