Produktnyheter

Mieles nya inbyggnadsugnar

För bakning, ugnsstekning och festlig matlagning.

Mieles nya inbyggnadsugnar erbjuder äkta matlagningsglädje och bevisad kvalitet för alla kök. Välkommen till Mieles värld.

Läs mer om våra nya ugnar

Kombinerad tvätt/tork

Dosera, tvätta och torktumla - med enda knapptryckning.

Kombinerade tvätt/torkar från Miele med automatisk dosering, Miele@home, snabb tvätt och torktumling och samma kapacitet som Mieles W1-tvättmaskiner.

Läs mer om de nya tvätt/torkarna

Tvättmaskiner och torktumlare

Nya Miele W1 Classic tvättmaskiner och T1 Classic torktumlare

De nya tvättmaskinerna och torktumlarna med ny design baserad på CromeEdition, rak eller lutande panel, luckor med EasyOpen fuktion, ny DirectSensor display och den praktiska funktionen CapDosing.

Läs mer
1 års diskmedel utan extra kostnad vid köp av diskmaskin G 6000 EcoFlex

G 6000 EcoFlex

En ny generation diskmaskiner

Nu lanserar vi G 6000 EcoFlex diskmaskiner med många nya produktfördelar och erbjuder en årsförbrukning diskmedel utan extra kostnad vid köp av diskmaskin under kampanjperioden 1/9 2016 - 30/9 2017.

Läs mer
Testvinnare Råd & Rön nr 6 2016

Dammsugare

Miele på första och andra plats

Mieles dammsugare Complete C3 Excellence Allergy EcoLine blev testvinnare i Råd & Rön nr 6 2016. Dammsugaren Compact C2 FreshAir kom på andra plats.

Läs mer

Miele frys FN 28262 bäst i test

Mieles frys bäst i test i Råd & Rön september 2016

Mieles frys i nya K 20000-serien FN 28262 fick utmärkelsen Bäst i test i Råd & Rön i september 2016. Frysen finns i både vitt och rostfritt.

Läs mer

Miele vakuumförpackare

Optimal förvaring och sous vide-matlagning

Att vakuumförpacka livsmedel är en beprövad metod för att förlänga hållbarheten. Inom haute cuisine är vakuumförpackningen även en förberedelse till sous vide-tillagning. Med en ny vakuumförpackarlåda för inbyggnad och en ångugn från Miele kan kunderna glädja sig över nya smakupplevelser.

Läs mer Se Mieles vakuumförpackare

Mieles nya CM7

Experten på både kaffe och te

Nu lanserar vi två nya fristående kaffemaskiner för både kaffe och te. CM7-modellerna är enkla att använda, serverar 20 olika drycker och är utrustade med en mängd funktioner som gör användningen bekväm.

Toppmodellen CM 7500 är dessutom utrustad med Mieles unika funktion AutoDescale som avkalkar kaffemaskinen automatiskt.

Läs mer om CM7

Världsnyhet - Ångugn med mikrofunktion

DGM 6800

Nu lanserar vi vår ångugn med mikrofunktion. Med DGM 6800 får du både en komplett ångugn och en komplett mikro i en och samma produkt.

DGM 6800 med M Touch-styrning har bland annat 40 liter innervolym, MultiSteam med 8 ångutsläpp, mikroeffekt 80-1000 W, LED-belysning, popcornknapp och 1,5 liter vattentank. Dessutom finns över 150 automatikprogram samt möjlighet till att skapa egna program, där det även går att kombinera ugnsfunktionerna under tillagningsprocessen.  

Läs mer om DGM 6800 Se pressmeddelande

Con@ctivity

De bästa samtalen sker i köket

Miele Con@ctivity 2.0 är den smarta funktionen som gör att din häll och fläkt kommunicerar med varandra - helt trådlöst. Inställningarna på hällen styr fläktens effektlägen och belysning. På så vis slipper du onödig ånga eller stekos.

Läs mer om Con@ctivity 2.0

Miele robotdammsugare flerfaldig testvinnare

Fem plus i Aftonbladet : Miele Scout RX1

Mieles robotdammsugare Miele Scout RX1 har återigen blivit testvinnare. I mars 2016 utnämndes robotdammsugaren till bäst av 10 testade robotdammsugare i Aftonbladet.

Läs mer om testerna

Det bästa från Miele

Klädvård i världsklass

Nu lanserar vi en ny tvättmaskin och torktumlare från Miele utrustad med det bästa från Miele.

Läs mer om Miele Prestige

Vi firar 50 miljoner tillverkade dammsugare

Celebration - Miele jubileumsdammsugare

Miele har byggt 50 miljoner dammsugare under 88 år. Det firar vi med ett antal jubileumsdammsugare. Alla modeller har energiklass A och får betyget A för dammsugning på hårt golv

Läs mer och jämför de nya dammsugarna

Nya W1 och T1

Nya tvättmaskiner och torktumlare

Nu är de här. Våra nya modeller i W1 och T1-serien. 

Det är tvättmaskiner och värmepumpstumlare med Miele-kvalitet till en lägre prispunkt.

Läs mer om de nya tvättmaskinerna och torktumlarna

Nyhet. Individuella handtag, Miele Signature

Ännu mer personlig prägel på dit kök med Miele Signature

Miele lanserar en ny handtagsserie kallad Miele Signature. Du kan nu göra ditt kök ännu mer personligt med många olika handtagsvarianter att välja mellan. 

Läs mer om Miele Signature

Nyhet. Kombiångugn med XXL-utrymme

Kombiångugn DGC 6660 XXL

Mieles nya kombiångugn är den rymligaste vi någonsin byggt. Du får en komplett ångugn och en fullt utrustad ugn i samma skal - med ett XXL-utrymme på hela 68 liter. Kombinera tillagningen hur du vill. Tack vare automatiken får du alltid perfekt resultat.

Läs mer om DGC 6660 XXL

Nya underbyggda vinskåp

Proffsig vinförvaring

Flexibla, exklusiva och individuella - en passande beskrivning av Mieles nya vinskåp för underbyggnad.
Med produktegenskaper som exakt temperaturstyrning, DynaCool fläktkylning, LED-belysning, tonade glasdörrar och vibrationsdämpande trähyllor kommer dina viner lagras på bästa sätt.
KWT 6312 UGS är även utrustat med det unika SommerlierSetet med glashållare, Convinobox och förvaringslåda.

Läs mer

Nya uttdragbara fläktar

Utdragbara fläktar med motoriserad ångskärm och fjärrkontroll. Den tunna ångskärmen är endast 14 mm hög.

Läs mer

Levantar - en annorlunda köksfläkt från Miele

En höj- och sänkbar bänkfläkt i svart glas och rostfritt stål. Den helintegrerad fläkten kan döljas helt när den inte används.

Läs mer

Tvättmaskiner: Vilket märke är bäst?

En sammanställning av Råd & Röns tester 2009 - 2014

Råd & Röns omfattande tester visar att Miele tillverkar de bästa tvättmaskinerna. Och Miele nöjer sig inte med att vinna – ”det tyska varumärket vinner helt överlägset”. De 11 testade Miele-maskinerna har i snitt uppnått 66,5 av 100 uppnåeliga poäng, något ingen av de andra varumärkena är i närheten av. Sammanställningen är gjord av den norska konsumentorganisationen Forbrukerrådet.

Läs mer

Torktumlare: Vilket märke är bäst?

En sammanställning av Råd & Röns tester 2009 - 2014

Miele vinner igen!
När de 71 resultaten från perioden 2008-2014 sammanställs visar det sig också denna gång att Miele har uppnått det bästa resultatet – 66,3 poäng i snitt. Också denna gång är segern tydlig även om den inte är fullt så överlägsen som för tvättmaskinernas del. Sammanställningen är gjord av den norska konsumentorganisationen Forbrukerrådet.

Läs mer

Världsnyhet!

W1 - the new standard in clean

Nu lanserar vi en helt ny standard när det gäller att tvätta rent. Våra nya tvättmaskiner och torktumlare är speciellt utvecklade för att behandla dina textilier på bästa sätt - och med minimal vattenmängd och energiåtgång.
Nytt är också hanteringen av tvättmedel. Men de nya tvättmaskinerna kommer de revolutionerande systemen TwinDos och CapDosing.

Läs mer