VÅR STORA NYHET INOM STÄDNING -  ÄR EGENTLIGEN GANSKA LITEN

NYA PÅSLÖSA BOOST CX1

KVALITET FÖRE SIN TID

KÖP NU
Upptäck Boost CX1-serien.
Från 3 495 kr.

Finns i fem olika färger.

Orginalserie

Cat&Dog

Parkett

Upplev Boost CX1

Kraftfull effekt
Vortex-teknik

Mieles minsta påslösa dammsugare Boost CX1 rengör parkett, laminat och mattor optimalt. Stark rengöringseffekt. En luftström på över 100 km/h ser till att dammsugaren klarar av både grovt och fint damm. Tillsammans med det effektiva golvmunstycket, den optimala luftstyrningen och den innovativa motorn får Boost CX1 en extremt hög lufteffekt som inte ger dammet en chans.

Utrymmeseffektiv
Kompakt design

Med den minsta påslösa dammsugaren Boost CX1 från Miele får du ett helt rent hem med en kompakt design. Den är även lättstyrd i bostäder med mindre ytor.

TrackDrive
Säker och håller sig på rätt spår

Sidohjulen ser till att dammsugaren håller sig på rätt spår och inte välter. Dammsugaren är mycket praktisk och väldigt enkel att använda. Tack vare sin kompakta storlek uppnår den optimal hygien och renhet även i trånga utrymmen.

Flerdelat filtersystem
Högt ställda krav på hygien

Den optimala filtereffekten i Boost CX1 uppnås med hjälp av ett flerdelat filtersystem. För filtrering av de allra minsta partiklarna är Boost CX1, beroende på modell, utrustad med Hygiene AirClean-filtret för normal belastning eller HEPA AirClean-filtret för extra högt ställda krav på hygien. HEPA AirClean-filtret har en kapacitet att fånga upp och hålla kvar >99,999 %* dammpartiklar, vilket gör det perfekt för dammallergiker.

*enligt IEC 62885-4

Påslös
Töms enkelt

Dammbehållaren går enkelt att ta ut uppåt ur dammsugaren med hjälp av uttagshandtaget. Med en tryckning på tömningsknappen öppnar sig behållaren och dammet faller ner i sophinken.

KÖP NU

Fler produktfördelar

Parkeringshållare för pauser under dammsugningen

Du kan parkera golvmunstycke och teleskoprör vid sidan av dammsugaren.

Vridreglage med flera steg

Den elektroniska sugkraftsregleringen sker med ett vridreglage i flera steg. Grafiska symboler för olika användningsområden gör det lätt att välja den optimala sugeffekten.

Kvalitetstillbehör

Boost CX1 har som standard tre högkvalitativa tillbehör: möbelmunstycke, fogmunstycke och sugpensel. De förvaras på VarioClip-fästet och finns alltid inom räckhåll. 

Högsta Miele-kvalitet

Ingen vardag är lika tuff som Mieles produkttest. Innan våra dammsugare börjar serieproduceras måste de klara av en konstant påfrestning i vårt testlaboratorium.

Kraftfull. Kompakt. Flexibel.
Nya påslösa Boost CX1

Finns i fem olika färger. Från 3 495 kr.

KÖP NU
Uppåt