Miele Scout-app

Oavsett om du är hemma eller på språng – med hjälp av appen Miele Scout* kan du enkelt via din smartphone eller surfplatta säga till din robotdammsugare vad den ska göra nu. Appen erbjuder dig bekväma användarfunktioner.

Miele@home

Sköts via app hemifrån eller när du reser

Scout kan bekvämt styras via appen i en smartphone eller surfplatta när man är på språng. Det finns flera bekväma funktioner. Till exempel kan en annan “Start av arbete” för Scout programmeras via timer varje dag. Via kortindikeringen kan man alltid följa rengöringsprocessen.

Statusbildskärm

All viktig information samtidigt

Startskärmen ger dig en överblick av all viktig information, till exempel i vilket läge Scout befinner sig för närvarande och när den påbörjar nästa rengöring. Med bara två klick kan du välja rengöringsläge och starta robotdammsugaren direkt.

Home Mapping

Virtuell karta över boytan

Scout navigerar systematiskt genom rummen och sammanställer en virtuell karta. På så sätt finner den den perfekta linjen för en effektiv rengöring utan några luckor. Via appen kan man se direkt på kartan var robotdammsugaren befinner sig och var den precis har gjort rent. Favoritområden, om ska dammsugas extra ofta, kan sparas. Det går även att identifiera områden som Scout ska undvika.

Timer

Fritt programmerbar starttid

Med Scout kan du programmera tidpunkten för dammsugningen helt individuellt. Du kan låta den arbeta fast du själv inte är hemma. Scout börjar pålitligt med rengöringen vid den inställda tiden. Efteråt kör den tillbaka till laddningsstationen för att ladda batteriet. Det går att ställa in upp till 7 enskilda timerfunktioner så att dammsugningen kan börja olika tider varje enskild dag i veckan. Du kan lugnt ge dig av medan Scout tar hand om ditt hem.

Home Vision**

Se världen genom ögonen på Scout

Med hjälp av de två frontkamerorna kan du från vilken plats som helst se hur det står till hemma och om Scout-dammsugaren jobbar som den ska. Dessutom kan rengöringen alltid följas i realtid ur robotdammsugarens perspektiv. På så sätt vet man alltid på vilket ställe Scout befinner sig på för tillfället. Den kan till och med navigeras bekvämt via piltangenterna. Naturligtvis är direktsändningen av kamerabilderna krypterad.

*Tillgänglig för mobil enhet (minimikrav Android 6.0+ och iOS 11.0+)
**Utrustning beroende på modell