Vilket fräschörsystem önskar du?

Färska livsmedel är grunden för en hälsosam kost. Frukt och grönsaker ska helst vara lika färska och aptitliga när man ska äta dem som de är när man köper dem. Men vem orkar med att köpa färska råvaror för matlagning varje dag? Hur livsmedlen förvaras är lika viktigt som deras kvalitet vid inköpet. Förvaringen avgör hur färskt, välsmakande och hälsosamt ett livsmedel är vid tillagningen. Lösningen: PerfectFresh Pro, PerfectFresh, MasterFresh und DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Livsmedel håller sig fräscha upp till fem gånger längre. I det automatiskt reglerade temperaturområdet mellan 0 °C och +3 °C håller sig kött, fisk och många mjölkprodukter upp till tre gånger längre. Tack vare den optimerade fuktinställningen på lådan håller sig frukt och grönsaker till och med fem gånger längre.  För att ge perfekt överblick har dessutom en ljus LED-belysning byggts in. Därmed är PerfectFresh Pro Mieles bästa förvaring av färska livsmedel.
Livsmedlen håller sig upp till tre gånger så länge med PerfectFresh. Temperaturområdet mellan 0 °C och +3 °C är den idealiska förutsättningen för tydligt längre hållbarhet hos kött, fisk och många mjölkprodukter. När kylskåpet är helt fullt förvaras frukt och grönsaker i ett optimalt klimat med idealisk temperatur och hög luftfuktighet i fuktförvaringsfacket. Näringsämnen, smak och konsistens bevaras länge och låter dig njuta av maten.
Den rymliga utdragslådan i kyldelen har plats för mycket. Genom utdragslådans justerbara öppning kan fukten hållas kvar bättre. Frukt och grönsaker håller sig fräscha och aptitliga betydligt längre.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning