• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Kyl- och frysskåp

Här har varje livsmedel sin plats: Mieles kyl- och frysskåp imponerar med speciella höjdpunkter som skapar optimala villkor – för färskhållning, djupfrysning eller lagring. Du väljer själv om du vill ha en inbyggnadsmodell eller en fristående modell, eller en produkt i toppklassen. För alla modeller gäller: Mieles kylprodukter bidrar till ett hälsosammare, modernare och smidigare liv.

Fristående kylskåp

Våra fristående kyl- och frysskåp tar hand om dina livsmedel så att de håller sig färska länge. Samtidigt är de ett fristående designobjekt i ditt kök.

Fristående kyl/frys-kombinationer

Kyl och frys i ett enda skåp? Den perfekta lösningen är våra fristående kyl- och fryskombinationer. Dessa har också potential på andra nivåer: Eftersom de kan placeras fritt i köket kan du också göra dem till ett vackert blickfång.

Fristående frysskåp

Med Mieles frysskåp går det både snabbt och enkelt att frysa in råvaror. De fristående produkterna behöver inte gömmas undan. Tvärtom: med sin eleganta design blir de snabbt en medelpunkt i köket.

Kylskåp för inbyggnad

Förvara livsmedel perfekt och bekvämt med våra kyl- och frysskåp. Genom att montera på en individuell frontplatta integreras produkten dessutom sömlöst i din personliga köksdesign.

Kyl/frys-kombinationer för inbyggnad

Optimal kombination: Kyl och frys livsmedlen i en produkt. Våra tusenkostnärer är dessutom anpassningsbara: Med den individuellt monterade frontplattan passar de perfekt in i kökets befintliga utformning.

Frysskåp för inbyggnad

Maximal säkerhet, maximal komfort: med ett frysskåp från Miele fryser du in livsmedel säkert och enkelt. Genom montering på en individuell frontplatta blir integrationen i den befintliga köksdesignen lyckad.

MasterCool

Låt dig fascineras av våraextra stora, inbyggnadsbara MasterCool-produkter. En genomgående högkvalitativ design, överraskande innovationer och oefterhärmlig komfort. Utforma din individuella kombination från det stora utbudet av produkter – från kylskåp till vinkylar.

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.