• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Fristående kyl/frys-kombinationer

Kyl och frys i ett enda skåp? Den perfekta lösningen är våra fristående kyl- och fryskombinationer. Dessa har också potential på andra nivåer: Eftersom de kan placeras fritt i köket kan du också göra dem till ett vackert blickfång.

Ren njutning och naturlig smak.

Vilket fräschörsystem vill du ha?

Färska råvaror är grunden för en hälsosam kost. Frukt och grönsaker ska helst vara lika färska och aptitliga när man ska äta dem som de är när man köper dem. Men vem orkar med att köpa färska råvaror för matlagning varje dag?

Till produkterna

Se mer

Stäng

Lång förvaringstid med hög komfort

Vilket fryssystem vill du ha?

För långvarig förvaring av livsmedel är infrysning det bästa alternativet. Nyttiga ämnen och smak bevaras under en lång tid och de är alltid tillgängliga vid behov.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Ren njutning och naturlig smak 

Vilket Fresh-system vill du ha? 

Färska livsmedel är grunden för en hälsosam kost. Frukt och grönsaker ska helst vara lika färska och aptitliga när man ska äta dem som de är när man köper dem. Men vem orkar köpa färska råvaror för matlagning varje dag?  

Till produkterna

Se mer

Stäng

Lång förvaringstid, hög komfort – fristående prod.

Vilket fryssystem önskar du? 

För långvarig förvaring av livsmedel är infrysning det bästa alternativet. Nyttiga ämnen och smak bevaras under en lång tid. 

Till produkterna

Se mer

Stäng

Mieles öppningskoncept i fristående skåp 

Vad vill du ha för handtag? 

Öppningskoncepten från Miele tar hänsyn till individuella kundönskemål när det gäller design och komfort. Gömt eller elegant handtag? Med eller utan öppningshjälp? Det är du som väljer!

Till produkterna

Se mer

Stäng

Effektivitet och hållbarhet

Spara miljömedvetet

Att ta ansvar för vår miljö har varit tradition hos Miele i mer än 120 år. Naturen är ju grunden för vårt liv, och vi vill skydda den. Som premiumtillverkare lägger vi därför mycket fokus på en kontinuerlig utveckling av hållbara och innovativa skåp.

Till produkterna

Se mer

Stäng

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.