Ett löfte som håller. 125 år kvalitet

Miele firar 125 år med en mängd fina jubileumserbjudanden. Upptäck våra exklusiva 125 Gala Edition jubileumsmodeller med unika funktioner och 125 veckor förlängd garanti på köpet. Våra 125 Edition jubileumsmodeller har attraktiva priser och innovativa funktioner. Du får dessutom extra tillbehör på köpet och mycket mer!

Ända sedan utvecklingen och lanseringen av våra allra första mjölkcentrifuger år 1899 har vår filosofi och vårt engagemang varit oförändrade: Immer besser. Med kvalitet och innovation kompletterar vi ditt liv med exklusiv design, praktiska funktioner och intelligenta produkter.

 

Våra jubileumsmodeller

Unna dig specialerbjudanden

 

 

125 Gala Edition: Högkvalitativa produkter, fler fördelar.

Våra mest exklusiva produkter finns nu med kostnadsfria tillbehör, innovativa funktioner och en kostnadsfri förlängd garanti på 125 veckor*. Du får då snabba reparationer, underhåll och byten – utförda direkt av Miele. Utvalda köksprodukter finns nu även i en exklusiv mattsvart färg (kommer från april 2024).

 

 

Reducerade priser. Kostnadsfritt tillbehör. Förlängd garanti på 125 månader.

Fira vårt varumärkes 125-årsjubileum och ta del av kampanjpriser och kostnadsfria tillbehör för utvalda produkter. Under en begränsad tidsperiod kan du dessutom teckna en förlängd garanti på 125 månader för endast 3 995 kr. Denna hanteras helt av Miele och kan endast tillämpas för utvalda produkter*** och säkerställer en pålitlig och snabb reparation eller byte till en ny produkt.

 

 

Sedan 125 år står Miele för…

 

 

 

Mer information

Nya funktioner

Smarta produkter

Enkel översikt

Digital funktion och stöd för ännu mer användarvänlighet och hållbarhet.

Ta del av nya appfuktioner som till exempel översikt över din energi- och vattenförbrukning, tips om hållbara recept och förvaring och mycket mer.

125 Gala Edition i matt svart

Pålitlig prestanda i elegant ny design med kostnadsfri förlängd garanti på 125 veckor. Utvalda köksprodukter finns i en exklusiv mattsvart färg. Kommer från april 2024.

Tillbehör på köpet

Tillbehör på köpet

125 Edition och Gala Edition produkter

På utvalda jubileumsmodeller följer tillbehör med på köpet:

Diskmaskiner
Ett set med 6 st PowerDisk för automatisk dosering av diskmedel eller 6 st PowerDisk och ett skötselset med salt, spolglans och DishClean.

Ugnar
En gourmet- och airfryplåt (HBBL71) och en grill- och stekplåt (HGBB71).

Hällar
En Gourmet-grillpanna (GGRP). .

Köksfläktar
Ett sensitivt AirClean-filter med aktivt kull (DKF 31-S) med på kjøpet.

 

 

 

Vanliga frågor

Allt du vill veta om hur du aktiverar den förlängda garantin och Miele-appen**. Klicka här för hela listan med vanliga frågor, allmänna villkor hittar du här.

Den förlängda garantin på 125°veckor är en del av Mieles erbjudande inför 125-årsjubileumet och gäller utvalda produkter. Information om 125 Gala Edition-modellerna hittar du här.

Hur kan jag aktivera den förlängda garantin på 125 veckor för min produkt?

Kontrollera att din produkt berättigar dig till den förlängda garantin på 125 veckor. För att aktivera den förlängda garantin på 125 veckor måste du ansluta produkten till Miele-appen**. För dammsugare och KWT 7112 iG obsv/matt 125 Gala Edition räcker det att registrera produkten i Miele-appen**.

Klicka här eller skanna QR-koden för att ladda ner Miele-appen* eller öppna Miele-appen*. Följ anvisningarna i Miele-appen**, för att lägga till din nya Miele-produkt. Du uppmanas sedan automatiskt att aktivera din förlängda garanti på 125 veckor.

Ladda ner Miele-appen** från App Store eller Google Play Store. Öppna appen och följ anvisningarna för att lägga till din produkt. Du hittar en utförlig instruktion om parkopplingen i våra filmer om pairing.

Den förlängda garantin börjar i anslutning till den 2-åriga Miele-garantin och förlänger den med ytterligare 125 veckor. Den totala garantitiden är 4 år och knappt 5 månader.

Ja, mot en avgift kan du byta din förlängda garanti på 125 veckor mot en garanti på totalt 10 år. Kontakta Miele service.

Ta del av en unik bekymmerslös tillvaro tack vare en extra förlängd garanti på totalt 125 månader* (10 år och 5 månader) för endast 3 995 kr. De 125 månaderna omfattar 10 år plus ytterligare 5 månader, varav 2 års Miele-garanti. Den förlängda garantin på 125 månader kan du teckna online.

Detaljerad information finns här.

Med vår 125-åriga erfarenhet vet vi att hushållsprodukternas framtid är smart. Förutom fördelarna som vår app redan har vill vi även gå utanför energimärknignen och ständigt hitta nya lösningar för hållbarhet.

Därför introducerar vi spännande, nya funktioner som du hittar i appen, till exempel en dashboard med förbrukning, hållbara recept och tips på miljövänlig matlagning och förvaring. Ta dig en titt!

 

 

Hållbarhetsfunktion

För en miljövänlig njutning

Hållbar matlagning

 

Miljövänlig matlagning är mer än att bara ånga grönsaker. Vi firar Mieles jubileum med extra hållbara recept i Mieles app**. Låt Mieles app** visa dig hur miljövänligt du kan laga mat, få god inspiration och hjälp att minska matavfallet med våra matlagnings- och förvaringstips.

Hållbarhetsfunktion

Spara pengar och gör hållbara val

Förbrukningsdata

 

Få en tydlig översikt över din energi- och vattenförbrukning genom att ansluta din tvättmaskin eller diskmaskin med Miele-appen**. Har du händerna fulla? Fråga enkelt Google om dina förbrukningsdata.

RemoteUpdate

Automatiskt och bekvämt

Alltid senaste versionen

 

Vill du att dina nätanslutna hushållsprodukter från Miele alltid ska ha den senaste versionen? Med funktionen RemoteUpdate är det möjligt. Tillgängliga programuppdateringar för dina Miele-produkter laddas enkelt ner och installeras om möjligt. Information om uppdateringen hittar du som versionsmeddelanden i Miele-appen**.

Din bästa medhjälpare: Med Miele-appen** har du alltid en bra översikt över dina Miele-produkter. Vill du följa tillagningen i ugnen eller veta om tvättprogrammet är klart? I appen får du snabbt och enkelt all nödvändig information. Du har även tillgång till ytterligare tjänster och kan till exempel beställa förbrukningsmaterial från Miele med bara några få knapptryck.

 

 

 

Miele genom åren

Upptäck Mieles historia genom utvecklingen av våra produkter och vårt varumärke.

1901, första Miele-tvättmaskinen: Meteor – 2023, tvättmaskin 125 Gala Edition

1929, första Miele-diskmaskinen (första elektriska diskmaskinen i Europa) – 2023, diskmaskin 125 Gala Edition

1933, kylskåp modell nr. 69 – 2023, kombiskåp 125 Gala Edition

1968, ugn, modell nr. H615 – 2024, ugn 125 Gala Edition i mattsvart

1928, dammsugare, modell Melior – 2023, Triflex HX2 Gala Edition

 

 

Fotnoter

*Erbjudanden skiljer sig mellan olika modeller. I produktens förpackning hittar du en värdekupong som du kan använda för att få kostnadsfria tillbehör och/eller ta del av garantiförlängningen. Skanna QR-koden på värdekupongen och följ instruktionerna. Den förlängda garantin börjar i anslutning till den 2-åriga Miele-garantin och förlänger den med ytterligare 125 veckor. Villkoren för garantiförlängning gäller miele.se/125-villkor. Observera att garantin ska aktiveras i Miele-appen** inom 30 dagar efter produktens inköpsdatum. Utvalda köksprodukter i mattsvart färg kommer från april 2024.  

**Tillgänglig för en mobil enhet (se uppgifter i App Store gällande minikrav). *Extra digitalt erbjudande till Miele & Cie. KG. Alla smarta program blir möjliga med systemet Miele@home. Funktionsutbudet kan variera beroende på modell och land.

***125 månader täcker 10 år plus ytterligare 5 månader, inklusive Mieles 2-årsgaranti. Mer information hittar du under. Garantiförlängningen på 125 månader kan inte tillämpas på följande produktkategorier: dammsugare, kaffemaskiner/CVA, MasterCool, dialogugn, ranges (US).

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om nya produktlanseringar, specialerbjudanden och nyheter.