Hjälp förDisk

Automatisk lucköppning vid programslut

Diskmaskinens lucka öppnas automatiskt efter diskning, trots att den återstående programtiden ännu inte är förbi.

Funktionen “AutoOpen” är aktiverad.

Diskmaskinens lucka öppnas automatiskt en liten bit så att disken torkar bättre och snabbare. I vissa program är “AutoOpen” en del av programmet. Luckan öppnas, trots att den återstående programtiden ännu inte är förbi.

Om du vill stänga luckan igen så gör du på följande sätt:

• Vänta en liten stund.

• Öppna luckan helt.

• Skenorna till luckstängningen åker in automatiskt.

• Stäng luckan.

Du kan stänga av funktionen “AutoOpen” permanent på följande sätt:

• Välj Inställningar > AutoOpen > Av.

• Bekräfta med OK.