Hällar och CombiSet-hällar

Vad du dessutom bör känna till om Mieles hällar och CombiSet

Konstruktion

Kan användas med och utan ugnsdel

Hällen är kökets mittpunkt – vare sig den placerats i en köksö eller på klassiskt sätt integrerats i en skåprad. Miele kan erbjuda dig två funktionella koncept för utformningen av ditt personliga kökslandskap.

Läs mer om ”Konstruktion“
Induktions-konstruktion

Uppvärmningstyper för individuella matlagningsvanor

Mieles hällar finns med olika typer av uppvärmning. Det betyder att Miele har en passande häll för varje matlagningsstil. Här får du veta mer om uppvärmning med induktion

Läs mer om ”Induktions-konstruktion“
Många olika storlekar

Rätt storlek för varje kök

Brukar du laga mat med bara några kokkärl eller gör du gärna menyer med flera rätter som kräver många kastruller och pannor? Hur utrymmeskrävande din matlagning än är, så ser Miele till att du får en häll med tillräckligt utrymme!

Läs mer om ”Många olika storlekar“
De exotiska inslagen i Mieles CombiSet-hällar

Matlagning med specialutrustning

Ambitiös matlagning kräver professionell teknik. För dessa krav kan Miele erbjuda speciella produkter som till exempel Tepan Yaki, salamander, induktionswok, barbecue-grill och mycket annat. Upptäck en ny dimension av matlagningsglädje!

Läs mer om ”De exotiska inslagen i Mieles CombiSet-hällar“
Flexibla installationsmöjligheter

Övertygar med flexibilitet och kvalitet

Mieles bänkfläkt är en absolut höjdpunkt bland fläktkåporna. Den övertygar med en intelligent, genomtänkt teknik, extra komfort och en problemfri integrering i varje kök. Genom inbyggnad av bänkfläkten i ett underskåp är olika takhöjder eller andra hinder i synfältet inte längre ett problem.

Läs mer om ”Flexibla installationsmöjligheter“
Den nya bordsfläkten från Miele

Alltid i kombination med passande ProLine-produkter

Den nya bänkfläkten gör alla ProLine-element från Miele till en särskild höjdpunkt i köket. I kombination med två ProLine-produkter som du valt ut blir bänkfläkten och de båda enheterna tillsammans en perfekt matlagningsenhet. Vare sig det handlar om induktion, HiLight, tepan eller wok – upptäck en ny epok med ostörd, luktfri kokning, stekning och tillagning.

Läs mer om ”Den nya bordsfläkten från Miele“

Tillbehör och rengöringsprodukter

Kochfelder Zubehör
Kochfelder Pflegeprodukte