• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

SmartLine

Som komplement eller självständig lösning: Vår serie SmartLine är som en byggsats där du kan kombinera moduler helt individuellt. Du kan också kombinera med en bänkfläkt. Den eleganta glaskeramiken imponerar medtouchknappar. Det går att välja mellan olika typer av uppvärmning.

Friheten att laga mat som du vill

En passande produkt för varje preferens

Ambitiös matlagning kräver professionell teknik. För dessa krav kan Miele erbjuda speciella produkter som till exempel Teppan Yaki, salamander, induktionswok, barbecue-grill och mycket annat. Upptäck ett nytt spektrum av njutning!

Till produkterna

Se mer

Stäng

Elegant design och optimal kombinerbarhet

Valet är ditt!

Mieles nya SmartLine-element är baserade på glaskeramik och har en mycket elegant karaktär. Högvärdig och puristisk design och med en produktövergripande linjeföring anpassar de sig utan problem till alla kökssituationer.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Upptäck nya eleganta SmartLine

Det kulinariska centret i ditt kök

Älskar du att laga mat och vill gärna bli ett proffs? För de kräsna erbjuder produkterna i Mieles nya SmartLine-serie perfekta utvecklingsmöjligheter. Alla SmartLine-element i den nya serien har en mycket elegant karaktär tack vare glaskeramiken. Olika uppvärmningstyper som el, induktion och gas i kombination med en självständig bänkfläkt ger dig stora kombinationsmöjligheter. Perfekta kompletteringar som induktionswok, grill och Tepan Yaki ger dig även möjligheten att tillaga ovanliga maträtter.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Mieles fritt kombinerbara SmartLine-bänkfläkt

Övertygar med flexibilitet och kvalitet

Mieles bänkfläkt är en absolut höjdpunkt bland fläktkåporna. Den övertygar med sin genomtänkta teknik, extra komfort och en problemfri integrering i varje kök.

Till produkterna

Se mer

Stäng

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.
Uppåt