Många goda skäl talar för Miele.
Om sex av dessa kan du läsa här.

Sedan grundandet år 1899 följer Miele sitt kvalitetslöfte ”Immer besser” – alltid bättre. Med det menar vi: Vi satsar allt på att alltid vara bättre än alla andra som erbjuder motsvarande produkter och tjänster, och att alltid bli bättre än vad vi redan är. För våra kunder betyder det att de tryggt kan lita på att få de allra bästa hushållsmaskinerna för sina pengar. Detta gör Miele unikt. Miele är ett klokt val – och antagligen ett val för livet.

Beständigkeit

Kvalitet från Miele

Sedan mer än hundra år tillbaka gäller att du kan lita på Miele. Våra hushållsmaskiner lämnar dig inte i sticket. Som enda tillverkare i branschen så utvecklar, tillverkar och testar vi på Miele våra produkter för en driftstid motsvarande hela 20 års normal användning. En gång Miele, alltid Miele. Mielekunder över hela världen fortsätter att välja Miele och rekommenderar Miele till vänner och bekanta. Vi lovar dig att vi inte heller i framtiden kommer att kompromissa med våra produkters tillförlitlighet och långa livslängd.

Die Miele Technik

Mieles teknik

Miele står för bästa resultat och mångsidig njutning med minimal energiförbrukning. Det gäller både i köket, i tvättstugan och vid dammsugningen. En överlägsen teknik med innovativa utrustningsdetaljer är garantin för detta, och du hittar den bara hos Miele. Beviset på detta är mängder av förstaplaceringar hos tyska Stiftung Warentest och liknande konsumenttestinstitut världen över.

Komfort från Miele

Vare sig det handlar om ett klassiskt vred, en diskret sensor eller en högupplöst pekskärm som liknar den på din smarttelefon, är det lätt och roligt att använda en produkt från Miele. Till det kommer många olika bekväma och pålitliga automatikprogram som gör det enkelt att lyckas med matlagning och tvätt. Ett bättre liv med Miele!

Design från Miele

Inget annat märke kan jämföras med Miele när det gäller rena former och tidlös elegans. Ingen annanstans kan du hitta en jämförbar mångfald av designserier och färgspektra för dina inbyggnadsprodukter för köket. Ingen annan lägger ner lika mycket omsorg på att produkterna ska få en inbördes avstämd design Det spelar ingen roll vilken inredningsstil du föredrar, Miele passar dig perfekt.

Miele Service

Mieles kunder är prioriterade. Vår snabba och effektiva kundtjänst har 17 gånger valts till branschetta av våra tyska kunder. Och om du vill ha personlig rådgivning om våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns alltid här för dig. Det är ett löfte!

Varumärket Miele

I många länder är Miele det mest eftertraktade varumärket i branschen. På hemmamarknaden Tyskland har Miele utsetts till bästa varumärke genom tiderna (”best brand ever”). Ett sådant varumärke berättar också något om användaren. Mieles kunder är kvalitetsorienterade och de ställer höga krav på både prestanda och miljöanpassning hos sina hushållsmaskiner.