Många goda skäl talar för Miele.
Om sex av dessa kan du läsa här.

Sedan grundandet år 1899 följer Miele sitt kvalitetslöfte ”Immer besser” – alltid bättre. Med det menar vi: Vi satsar allt på att alltid vara bättre än alla andra som erbjuder motsvarande produkter och tjänster, och att alltid bli bättre än vad vi redan är. För våra kunder betyder det att de tryggt kan lita på att få de allra bästa hushållsmaskinerna för sina pengar. Detta gör Miele unikt. Miele är ett klokt val – och antagligen ett val för livet.

KVALITET FÖRE SIN TID

Sedan 1899 har vi aldrig nöjt oss med det bästa.

Upptäck mer
Kvalitet från Miele

Kvalitet från Miele

Perfekta resultat i mer än 120 år. Våra hushållsmaskiner lämnar dig inte i sticket. Som enda tillverkare i branschen testar vi våra maskiner för en drifttid motsvarande hela 20 års normal användning. Mielekunder över hela världen fortsätter att välja Miele och rekommenderar Miele till vänner och bekanta.

Vi lovar dig att vi inte heller i framtiden kommer att kompromissa med våra produkters tillförlitlighet och långa livslängd.

Mieles teknik

Miele står för fascinerande teknik och fantastiska resultat med minimal energiförbrukning. Det gäller både i köket, tvättstugan och vid dammsugningen. En överlägsen teknik med innovativa utrustningsdetaljer är garantin för detta och du hittar den bara os Miele.

Beviset på detta är mängder av förstaplaceringar hos olika konsumenttestinstitut över hela världen.

Äkta hantverk från Miele

Äkta hantverk från Miele

Vare sig det handlar om ett klassiskt vred, en diskret sensor eller en högupplöst pekskärm som liknar den på din mobiltelefon – är det alltid lika roligt och enkelt att använda en hushållsmaskin från Miele. Till det kommer många olika bekväma och pålitliga automatikprogram som gör det enkelt att lyckas med matlagning och tvätt. Miele kommer förenkla din vardag!

Design från Miele

Design från Miele

Miele står för klara former, tidlös elegans och intuitiv användning. Oavsett om det är ett klassiskt programvred, en diskret sensor eller en högupplöst touch-display – det är alltid lika enkelt att använda en Miele.

Miele service

Miele service

Mieles kunder är alltid prioriterade och vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa just dig.

Varmärket Miele

Varumärket Miele

I många länder är Miele det mest eftertraktade varumärket i branschen. På hemmamarknaden Tyskland har Miele utsetts till bästa varumärke genom tiderna (”best brand ever”). Ett sådant varumärke berättar också något om användaren. Mieles kunder är kvalitetsorienterade och de ställer höga krav på både prestanda och miljöanpassning hos sina hushållsmaskiner.