Exklusiva kaffeblandningar för fin smak

Njut av perfekt kaffe: Detta får man inte bara genom rätt bryggning – även kaffets kvalitet är avgörande. Därför har vi skapat fyra egna blandningar, som är speciellt anpassade till Mieles kaffemaskiner. Därmed tillverkas alltid dina kaffespecialiteter, från espresso till latte macchiato, med passande kaffe. Mieles kaffesorter tillverkas med fingertoppskänsla från speciellt högkvalitativa höglandsbönor i en skonsam trumrostprocess i ett privat rosteri. Resultatet: ett harmoniskt och märkbart automatiskt kaffe, som skapar en överraskande njutningskänsla. Alla våra kaffesorter är Fairtrade och bio-certifierade* och kan beställas i Mieles onlinebutik.
Miele Black Edition One for all
På så sätt lyckas du alltid med dina kaffespecialiteter: Miele Black Edition One for all har en fyllig smak och överraskar med en diskretton av fruk. Därmed kan du använda den här blandningen av 100 % arabica på många sätt, från Café Crema till alla kaffespecialiteter med mjölk.
Miele Black Edition Café Crema
Koncentrerad njutning: I Crema-delen av en bra Café Crema uppnår aromen sin höjdpunkt. Med vår speciella blandning med lätt och balanserad arom skapar du en full smak – ackompanjerad av en aromatisk fruktighet. Självklart av 100 % arabica.
Miele Black Edition Espresso
Typisk arom i ny tappning: Med Miele Black Edition Espresso får du en extra livlig och aromatisk espresso. Blandningen: intensiv i smaken och med aromatisk chokladnot – skapat av Robusta och Arabica.
Miele Black Edition Decaf
Med Miele Black Edition Decaf kan du njuta av alla kaffespecialiteter på högsta nivå, utan koffein. Genom en speciell biologisk process dekoffeineras kaffeblandningen extra skonsamt. Aroman kvarstår – de smakar 100 % arabica, är fairtrade och biocertifierade* som alla våra kaffesorter.
DE-ÖKO-001 ej EU-jordbrukUtrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning