Det hittar du bara hos Miele

Vårt textilvårdsystem hanterar hela processen från tvätt till torkning och vidare till strykning. Till och med tvätt- och skötselprodukterna i Mieles CareCollection har utvecklats i våra egna laboratorier och är perfekt anpassade till Mieles maskiner. Det möjliggör tvättresultat och textilanpassad vård som ligger över genomsnittet. Mieles tvättmaskiner och torktumlare är dessutom perfekt anpassade till varandra vad gäller design och utrustning. Användarkoncept och programutbud följer konsekvent samma filosofi. Det betyder att det blir extra lätt för dig att välja rätt program.
Den idealiska kombinationen
Mieles tvättmaskiner och torktumlare är perfekt anpassade till varandra. Därför kan du alltid hitta en torktumlare till varje tvättmaskin som passar den ifråga om design och utrustning. Därför kan vi erbjuda dig den bästa rengöringen och vården samtidigt som dina textilier behandlas skonsamt.
Perfekt finish
Det är först i samband med strykningen som många textilier får en perfekt finish och dessutom skyddas genom den mekaniska och termiska behandlingen. Särskilt enkelt, bekvämt, snabbt och effektivt stryker du med Mieles ångstryksystem FashionMaster och Mieles strykmanglar.
Helt enkelt perfekta resultat
Alla tvättmedel rengör inte lika bra i alla tvättmaskiner. Därför har vi i samarbete med utvalda leverantörer utvecklat Mieles CareCollection i vårt eget laboratorium. Dessa är perfekt anpassade till Mieles tvättmaskiner. Så kan du med minimal dosering optimalt utnyttja Mieles produkter fullt ut samtidigt som du skonar miljön.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning