Rätt lösning för alla typer av inbyggnad

Fläktkåpor för inbyggnad: Till denna grupp av fläktkåpor hör Mieles fläktkåpor med utdragbar skärm, fläktkåpor för underbyggnad, fläktar för inbyggnad i kåpa och fläktkåpor för inbyggnad mellan överskåp. Fläktkåpor i den här kategorin lämpar sig för inbyggnad under och i inbyggnadsskåp och för individuella frånlufts- eller cirkulationslösningar.

Fläktar med utdragbar skärm

Höjdpunkten för minimalister: Mieles fläktar med utdragbar skärm kan byggas in osynligt i ett överskåp. När de är i drift syns bara en smal list av rostfritt stål. Den idealiska lösningen för kök med stram och enkel design. Den platta, utdragbara skärmen suger kraftfullt och pålitligt upp allt matos. Och i överskåpet ovanför fläkten finns det till och med plats för en kryddhylla.

Köksfläktar för underbyggnad

Om du inte vill gå miste om förvaringsutrymme i överskåpen, är Mieles fläktkåpor för underbyggnad en utrymmessparande lösning. De är kompakta och effektiva, och går att montera under ett överskåp eller fritt på väggen. Idealiskt särskilt för små kök.

Fläkt för inbyggnad i kåpa

Individuell köksdesign - till exempel exempel med en särpräglad skorsten – går att förverkliga med fläktar för inbyggnad i fläktkåpa. Den här konstruktionen ger dig praktiskt taget obegränsad frihet att planera och utforma. Idealiskt för hantverksmässig, personlig utformning av köket. Ge dina idéer fritt spelrum!

Fläktar för inbyggnad mellan överskåp

Den som helst inte vill se något alls av fläkten kan med fördel välja en fläktkåpa från Miele som byggs in mellan överskåp. Den försvinner utan att göra väsen av sig i en rad med överskåp, efter att fläktkåpans yttre anpassats till köksinredningen. När fläktkåpan är stängd syns den inte, och köksskåpens front ger ett homogent och sparsmakat intryck.