• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Väggmonterade fläktar och frihängande fläktar

De väggmonterade eller frihängande fläktarna från Miele drar uppmärksamheten till sig med sina distinkta linjer och perfekta finish. Den klassiska väggfläkten finns i stilrent rostfritt stål eller med snedställd kåpa och mycket glas. Den frihängande varianten blir en attraktiv designhöjdpunkt mitt i köket som drar blickarna till sig.

Väggmonterade och frihängande fläktar

Rätt blickfång för ditt kök

Miele har två köksfläktar inom detta område: Denna typ av Miele-fläktkåpor imponerar genom klara linjer och perfekt bearbetning. Vare sig det handlar om en väggmonterad eller frihängande lösning, drar de här fläktkåporna alla blickar till sig.

Till produkterna

Produktbredder

Hur bred ska din fläktkåpa vara?

Hur bred ska en köksfläkt vara? Det beror främst på bredden på din häll och naturligtvis på utrymmet i ditt kök. Tänk på att fläktkåpan ska vara lite bredare än hällen. Det är bara då som fläkten kan fånga in den uppåtstigande ångan eller matoset och fungera som den ska. Om det inte finns tillräckligt med plats för detta bör fläkten vara minst lika bred som hällen under den.

Till produkterna

Driftsätt

Ett passande driftsätt för alla kök

Med hjälp av intelligent teknik skapar Miele en optimal inomhusmiljö – i alla typer av kök.

Till produkterna

Mieles fläkthuvar som kan ändra läge

Det idealiska läget för varje arbetssituation

Bästa tänkbara ergonomi, högeffektiv fläktprestanda och suverän integrering i köksinredningen – det är Mieleteknik som imponerar.

Till produkterna

Fläktteknik

Kompetens inom fläktteknik

Den optimala funktionen hos din fläkt är beroende av en korrekt dragning av frånluftsledningarna. Dessutom tillkommer ständigt nya direktiv och lagar som kräver vidareutveckling av ventilationstekniken i privatbostäder. Miele har fläktkåpor som passar alla kunder och dessutom alla ventilationstekniska tillbehör för fläktens optimala funktion.

Till produkterna
    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.
Uppåt