• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Takfläktar

Mieles takfläktar lämpar sig perfekt för inbyggnad över köksöar. De är optimalt utformade för kök med öppen planlösning.

Takfläktar

Integrerad ventilation för ostörd överblick

Takfläkten som med stor omsorg utvecklats och tillverkas i Mieles fabrik i Arnsberg övertygar inte bara genom designen, utan också med sin funktion och energieffektivitet.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Produktbredder

Hur bred ska din fläktkåpa vara?

Hur bred ska en köksfläkt vara? Det beror främst på bredden på din häll och naturligtvis på utrymmet i ditt kök. Tänk på att fläktkåpan ska vara lite bredare än hällen. Det är bara då som fläkten kan fånga in den uppåtstigande ångan eller matoset och fungera som den ska. Om det inte finns tillräckligt med plats för detta bör fläkten vara minst lika bred som hällen under den.

Till produkterna

Driftsätt

Ett passande driftsätt för alla kök

Med hjälp av intelligent teknik skapar Miele en optimal inomhusmiljö – i alla typer av kök.

Till produkterna

Fläktteknik

Kompetens inom fläktteknik

Den optimala funktionen hos din fläkt är beroende av en korrekt dragning av frånluftsledningarna. Dessutom tillkommer ständigt nya direktiv och lagar som kräver vidareutveckling av ventilationstekniken i privatbostäder. Miele har fläktkåpor som passar alla kunder och dessutom alla ventilationstekniska tillbehör för fläktens optimala funktion.

Till produkterna
    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.
Uppåt