• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Dammsugare utan dammpåse

Behöver du hjälp?
Kategorier
12 produkter
Boost CX1 PowerLine - SNRF0
Dammsugare utan dammpåse
för maximal sugeffekt i en kompakt design. 
Lotusvit
Leveranstid: Kan levereras nu
Boost CX1 Active - SNRF3
Dammsugare utan dammpåse
för maximal sugeffekt i en kompakt design. 
Grafitgrå
Leveranstid: Kan levereras om mer än 2 veckor
3 495,00 SEK [1]
Leveranstid: Kan levereras om mer än 2 veckor

Varför välja en påslös dammsugare?

Vill du köpa en ny dammsugare är utbudet stort. Så fråga dig först vilken typ av dammsugare du vill ha: en traditionell dammsugare med eller utan påse, en robotdammsugare eller en sladdlös skaftdammsugare. Om du väljer en påslös dammsugare erbjuder Miele allt du letar efter och vi berättar gärna varför.

  • Inget behov av en dammsugarpåse: Naturligtvis behöver påslösa dammsugare inte en dammsugpåse. Detta sparar pengar och du behöver inte vara uppmärksam på om dammpåsen är fylld och måste bytas.
  • Antiallergisk: En påslös dammsugare är idealisk om du lider av allergier eftersom du knappast kommer i direkt kontakt med damm. Dessutom är återutsläppet av damm lägre än med en modell med en påse.

Vilka är fördelarna med en Mieles påslösa dammsugare?

Miele påslösa dammsugare erbjuder många fördelar:

  • Det perfekta resultatet: Det bästa rengöringsresultatet tack vare extremt högt luftflöde, automatisk självrengöring med sensorer, underhållsfri hygien, ett livstidsfilter och separata tankar för grov och fint damm.
  • Bekvämlighet och kvalitet: Att tömma din påslösa dammsugare är enkelt. Comfort-teleskopröret på våra dammsugare anpassar sig enkelt till önskad längd och låses automatiskt. Dessutom kan rullar DynamicDrive svänghjul flexibelt i önskad riktning.
  • Hygien: På grund av den höga effekten som den specialdesignade motorn har och den extremt höga luftflödet hamnar smuts och fina dammpartiklar i separata behållare. Detta gör också tömningen av dammsugaren hygienisk.

Kan du fortfarande inte bestämt dig? Så använd vår guide för att ta reda på exakt vilken typ av dammsugare du behöver.

    Uppåt