• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Köksfläktar för inbyggnad

Mieles fläktkåpor med utdragbar skärm, fläktkåpor för underbyggnad och fläktkåpor för inbyggnad mellan skåp är lämpliga för den klassiska inbyggnaden i och under överskåp. Inbyggda fläktar erbjuder praktiskt taget obegränsad frihet när det gäller utformningen. De är optimala för individuella lösningar, till exempel inmonterade i en murad spis - typiskt för ett lantligt kök.

Köksfläktar för inbyggnad

Rätt lösning för alla typer av inbyggnad

Till gruppen inbyggnadsfläktar räknas Mieles fläktar med utdragbar skärm, underbyggnadsfläktar, fläktar för montering under överskåp och integrerade fläktar. Fläktar i denna kategori passar för montering under och i inbyggnadsskåp och i individuella lösningar för frånluft- och cirkulationsluft.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Produktbredder

Hur bred ska din fläktkåpa vara?

Hur bred ska en köksfläkt vara? Det beror främst på bredden på din häll och naturligtvis på utrymmet i ditt kök. Tänk på att fläktkåpan ska vara lite bredare än hällen. Det är bara då som fläkten kan fånga in den uppåtstigande ångan eller matoset och fungera som den ska. Om det inte finns tillräckligt med plats för detta bör fläkten vara minst lika bred som hällen under den.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Driftsätt

Ett passande driftsätt för alla kök

Med hjälp av intelligent teknik skapar Miele en optimal inomhusmiljö – i alla typer av kök.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Mieles fläkthuvar som kan ändra läge

Det idealiska läget för varje arbetssituation

Bästa tänkbara ergonomi, högeffektiv fläktprestanda och suverän integrering i köksinredningen – det är Mieleteknik som imponerar.

Till produkterna

Se mer

Stäng

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.