• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Köksfläktar för inbyggnad

Mieles fläktkåpor med utdragbar skärm, fläktkåpor för underbyggnad och fläktkåpor för inbyggnad mellan skåp är lämpliga för den klassiska inbyggnaden i och under överskåp. Inbyggda fläktar erbjuder praktiskt taget obegränsad frihet när det gäller utformningen. De är optimala för individuella lösningar, till exempel inmonterade i en murad spis - typiskt för ett lantligt kök.

Köksfläktar för inbyggnad

Rätt lösning för alla typer av inbyggnad

Till gruppen inbyggnadsfläktar räknas Mieles fläktar med utdragbar skärm, underbyggnadsfläktar, fläktar för montering under överskåp och integrerade fläktar. Fläktar i denna kategori passar för montering under och i inbyggnadsskåp och i individuella lösningar för frånluft- och cirkulationsluft.

Till produkterna

Driftsätt

Ett passande driftsätt för alla kök

Med hjälp av intelligent teknik skapar Miele en optimal inomhusmiljö – i alla typer av kök.

Till produkterna

Mieles fläkthuvar som kan ändra läge

Det idealiska läget för varje arbetssituation

Bästa tänkbara ergonomi, högeffektiv fläktprestanda och suverän integrering i köksinredningen – det är Mieleteknik som imponerar.

Till produkterna

Fläktteknik

Kompetens inom fläktteknik

Den optimala funktionen hos din fläkt är beroende av en korrekt dragning av frånluftsledningarna. Dessutom tillkommer ständigt nya direktiv och lagar som kräver vidareutveckling av ventilationstekniken i privatbostäder. Miele har fläktkåpor som passar alla kunder och dessutom alla ventilationstekniska tillbehör för fläktens optimala funktion.

Till produkterna
    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.
Uppåt