IMMER BESSER är vårt motto

Högsta Miele-kvalitet för en lång livslängd
För att uppfylla höga krav på kvalitet, provar Miele under utvecklingen sina produkter i hårda uthållighetstester. I dessa tester måste tvättmaskinerna tvätta i 10 000 timmar. Under testerna genomförs ca 5 000 olika program.
Emaljerad front
Miele emaljerar fronten på alla sina tvättmaskiner, torktumlare och tvätt/tork-kombinationer. Den högkvalitativa emaljeringen står emot repor, korrosion, syra och tvättmedel, dessutom är den enkel att rengöra och håller färgen.
Tvättmedelsbehållare av rostfritt stål
Tvättmedelsbehållaren är mycket robust och hygienisk. Den stöds av stötdämpare och fyra dragfjädrar och stabiliseras av motvikter av gjutjärn. Det är Mieleperfektion för minimalt slitage, optimal ljuddämpning och lång livslängd.
Motvikter av gjutjärn
Material och konstruktion av högsta kvalitet garanterar mindre slitage och enastående stabilitet i alla tvättmaskiner och tvätt/tork-kombinationer från Miele.
Underhållsfri värmeväxlare
I Mieles värmepumpstorkar skyddas värmeväxlaren genom ett effektivt filtersystem och måste inte rengöras. På detta vis säkerställs att energiförbrukningen alltid är låg – under apparatens hela livslängd.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning