• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Köksfläktar

Ett kök är helt enkelt inte komplett utan en fläkt. Den filtrerar bort fett och lukt och ser till att luften är fräsch. Och dessutom är den snygg – välj bland flera olika konstruktioner och designer.

Väggmonterade fläktar och frihängande fläktar

Miele erbjuder grundläggande varianter av fläktar - för den bästa formella och funktionella lösningen i ditt kök. De fascinerar med sin markanta linjeprofil och perfekta utseende. Oavsett om du väljer en vägg- eller frihängande lösning så kommer dessa fläktar att dra blickarna till sig.

Takfläktar

Mieles takfläktar lämpar sig perfekt för inbyggnad över köksöar. De är optimalt utformade för kök med öppen planlösning.

Köksfläktar för inbyggnad

Mieles fläktkåpor med utdragbar skärm, fläktkåpor för underbyggnad och fläktkåpor för inbyggnad mellan skåp är lämpliga för den klassiska inbyggnaden i och under överskåp. Inbyggda fläktar erbjuder praktiskt taget obegränsad frihet när det gäller utformningen. De är optimala för individuella lösningar, till exempel inmonterade i en murad spis - typiskt för ett lantligt kök.

Bänkfläkt-system

Miele bänkfläkt är nästan osynlig eftersom den är integrerad i arbetsytan och ger dig fri sikt i köket. När den behövs åker den uppur underskåpet till ett perfekt läge. Olika takhöjder eller snedtak är inte längre något problem.

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.