• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Ångugnar

Ångugnen är en verklig multitalang och det optiamala komplementet till ugn och häll. Oavsett om du vill tillaga enskilda tillbehör eller en fullständig meny i en och samma tillagningsprocess – dina speciella krav på ångtillagningen behöver inte begränsas.

Ångugn

Ångugnen är en garant för sund matlagning. Inte för inte blir ångtillagning allt populärare. Genom ångtillagning tillagas maten särskilt skonsamt. Den varma vattenångan strömmar direkt till det som ska tillredas och omsluter det från alla sidor. Den naturliga aromen hos livsmedlen förstärks, färg och vitaminer bevaras.

Kombiångugnar

En kombiångugn lämnar inget i övrigt att önska. Som fullvärdig ångugn erbjuder den samtliga fördelar som redan nämns för ångugnen som separat produkt. Därutöver är den också en ugn som är utrustad med de olika funktionerna som en klassisk ugn har. Tillagningen blir jämn och resultatet perfekt.

Ångugn med mikrovågsfunktion

Med den här produkten garanteras en sund och snabb tillagning. Ångkoka, tillaga och värm upp i en produkt i ett 45 cm högt utrymme. Å ena sidan är det en fullvärdig ångugn som du kan tillaga färska livsmedel med på ett skonsamt sätt. Å andra sidan är den här produktenen en fullvärdig mikrovågsugn som du till exempel snabbt och enkelt kan trolla fram god sylt i.

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.