• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Ångugn med mikrovågsfunktion

Med den här produkten garanteras en sund och snabb tillagning. Ångkoka, tillaga och värm upp i en produkt i ett 45 cm högt utrymme. Å ena sidan är det en fullvärdig ångugn som du kan tillaga färska livsmedel med på ett skonsamt sätt. Å andra sidan är den här produktenen en fullvärdig mikrovågsugn som du till exempel snabbt och enkelt kan trolla fram god sylt i.

Ångtillagning med Miele

Alltid lika god mat

Vare sig du vill laga tillbehör eller en hel meny på samma gång hjälper våra ångugnar med mikrovågsfunktion dig – helt individuellt efter dina förutsättningar och önskemål. De är det perfekta komplementet till ugn och häll.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Ångkokning bevarar fler näringsämnen

Nyttig mat

Den som äter hälsosamt håller sig i form längre. Med Miele ångugn tillagar du dina livsmedel på ett extra skonsamt sätt. Tillagningen med ånga gör att matens intensiva och naturliga smak bevaras och likaså värdefulla vitaminer, mineraler och spårämnen. Det märker du på smaken och det har också bevisats med tester. Vetenskapliga studier har gett belägg för de tydliga fördelarna med ångkokning i jämförelse med andra tillagningsmetoder. I ångkokta livsmedel finns upp till 50 % fler vitaminer – för sund och näringsrik mat.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Ångugn med mikrovågsfunktion för inbyggnad

Enastående innovation

Miele är den första tillverkaren som lyckats kombinera fördelarna med ångkokning och mikrovågor i en enda inbyggnadsprodukt – i ångkokaren för inbyggnad med mikrovågsfunktion.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Design 

God smak börjar med design 

Till produkterna

Se mer

Stäng

Färger 

Perfekt design för varje smak

Till produkterna

Flexibilitet 

För varje smak 

Till produkterna

Se mer

Stäng

Manöversystem

Otroligt enkelt

Till produkterna

Se mer

Stäng

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.