• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Kombiångugnar

En kombiångugn lämnar inget i övrigt att önska. Som fullvärdig ångugn erbjuder den samtliga fördelar som redan nämns för ångugnen som separat produkt. Därutöver är den också en ugn som är utrustad med de olika funktionerna som en klassisk ugn har. Tillagningen blir jämn och resultatet perfekt.

Mieles ångugnar

Platssparande och mångsidig

Miele delar upp ångugnarna i två kategorier: DGC och DGC Pro.Kategorin DGC är introduktionsmodellen för ångugnar. Den är en komplett ugn med ett emaljerat tillagningsutrymme som också har en ångkokningsfunktion. Detta innebär att du kan tillaga många olika och varierade maträtter i en och samma produkt.Kategorin DGC Pro innehåller utöver detta många vardags- och även proffsfunktioner. Tillagningsutrymmet av rostfritt stål är extra hållbart och mycket lätt att sköta om tack vare rengöringsfunktionen HydroClean. Med en DGC Pro kan du även använda den praktiska sous-vide-funktionen.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Konstruktionstyper och storlekar

Bekväma varianter

Våra ångugnar finns i två olika storlekar – för varje kök finns en passande produkt. På så sätt kan du laga god och hälsosam mat i alla lägen.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Ångtillagning med Miele

Alltid lika god mat

Vare sig du vill laga tillbehör eller en hel meny på samma gång hjälper våra ångugnar dig – helt individuellt efter dina förutsättningar och önskemål. Det är ett perfekt komplement till ugn och häll.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Design 

God smak börjar med design 

Till produkterna

Se mer

Stäng

Färger 

Perfekt design för varje smak

Till produkterna

Se mer

Stäng

Flexibilitet 

För varje smak 

Till produkterna

Se mer

Stäng

Manöversystem

Otroligt enkelt

Till produkterna

Se mer

Stäng

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.