• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Ångugn

Ångugnen är en garant för sund matlagning. Inte för inte blir ångtillagning allt populärare. Genom ångtillagning tillagas maten särskilt skonsamt. Den varma vattenångan strömmar direkt till det som ska tillredas och omsluter det från alla sidor. Den naturliga aromen hos livsmedlen förstärks, färg och vitaminer bevaras.

Ångtillagning med Miele

Alltid lika god mat

Vare sig du vill laga tillbehör eller en hel meny på samma gång hjälper våra ångugnar dig – helt individuellt efter dina förutsättningar och önskemål. Det är ett perfekt komplement till ugn och häll.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Ångkokning bevarar fler näringsämnen

Nyttig mat

Den som äter hälsosamt håller sig i form längre. Med Miele ångugn tillagar du dina livsmedel på ett extra skonsamt sätt. Tillagningen med ånga gör att matens intensiva och naturliga smak bevaras och likaså värdefulla vitaminer, mineraler och spårämnen. Det märker du på smaken och det har också bevisats med tester. Vetenskapliga studier har gett belägg för de tydliga fördelarna med ångkokning i jämförelse med andra tillagningsmetoder. I ångkokta livsmedel finns upp till 50 % fler vitaminer – för sund och näringsrik mat.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Ångteknikerna

Innovativt och genomtänkt

Till skillnad mot många ångugnar genereras ångan utanför tillagningsutrymmet.– Det har flera fördelar för tillagningen - perfekt mängd ånga, optimal temperaturmätning och temperaturhållning, tillagningstider som inte är mängdberoende och snabb uppvärmning. Det sparar tid och gör tillagningen extra enkel. Under tillagningen fylls hela tillagningsutrymmet med ånga och syret trängs ut – på så sätt behåller livsmedlet sitt utseende, struktur och naturliga smak. Ett till plus - eftersom det inte kan bildas några kalkavlagringar i tillagningsutrymmet blir rengöringen extra lätt.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Design 

God smak börjar med design 

Till produkterna

Se mer

Stäng

Färger 

Perfekt design för varje smak

Till produkterna

Se mer

Stäng

Flexibilitet 

För varje smak 

Till produkterna

Se mer

Stäng

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.