Stor cashback-kampanj

Köp Miele mellan 15 september och 15 november och få 2000 kr tillbaka

Stor cashback-kampanj

Det lönar sig alltid att investera i Mieles kvalitetsprodukter - både när det gäller miljön och plånboken! Just nu finns ett extra förmånligt erbjudande på utvalda produktkategorier. Miele ger dig 2000 kr i cashback när du köper en Miele tvättmaskin med TwinDos, en diskmaskin med AutoDos eller en ugn.

Du kan göra ditt köp hos vilken auktoriserad Miele-återförsäljare som helst under kampanjperioden 15 september till 15 november 2023. Allt du behöver göra för att få din cashback är att registrera produkten via länken nedan senast den 31 december 2023.

Kampanjen omfattar alla Mieles tvättmaskiner och tvätt/tork‑kombination med TwinDos, diskmaskiner med AutoDos och alla typer av ugnar.

Se våra kampanjvillkor nedan.

 

Kampanjvillkor

Köp din nya Miele tvättmaskin eller tvätt/tork-kombination med TwinDos, Miele diskmaskin med AutoDos eller Miele ugn mellan 15 september och 15 november 2023 och få 2000 kr tillbaka för varje produkt. För att kunna ta del av kampanjen så behöver du registrera dina nya Miele-produkter du köpt genom att ladda upp din faktura på miele.se senast den 31 december 2023. Uppladdningar efter detta datum kommer inte att berättiga till att ta del av kampanjen.

Du kan köpa din Miele-produkt online eller i butik hos en Miele-återförsäljare i Sverige. Köpet kan också göras direkt på miele.se eller i Miele Experience Center.

Hitta återförsäljare här
 
Efter registrering får du ett e-postmeddelande som bekräftar att din ansökan om cashback har tagits emot. Även om du köper din nya produkt i Miele Experience Center eller på miele.se måste du fortfarande registrera den på miele.se för att få pengar tillbaka. Utbetalningen kan ta upp till 4 veckor och kommer inte att ske om produkten returneras inom perioden för ångerrätten.

Kampanjen gäller alla Miele-tvättmaskiner med TwinDos-system, alla Miele-diskmaskiner med AutoDos-system och alla Miele-ugnar.

För att lösa in cashback måste du vara över 18 år och bosatt i Sverige.

Kampanjen gäller inte försäljning inom projektmarknaden, och inga Outlet-produkter är berättigade till cashback. Som ett villkor för deltagande i denna kampanj godkänner deltagaren dessa kampanjvillkor. Vid registrering måste deltagaren ladda upp inköpskvittot. Som ett minimum måste följande anges på kvittot: Inköpsdatum, återförsäljarens namn och produktnamn. Dessutom måste produktens serienummer registreras online här

Miele förbehåller sig rätten att granska registreringen och kontrollera efterlevnaden av dessa kampanjvillkor och begära ytterligare information och relevant material. Miele förbehåller sig också rätten att radera registreringen om det finns misstanke om missbruk av cashback-kampanjen.

OBS - om du köper produkter via en köksåterförsäljare och leveransdatumet är efter registreringsperioden – behöver du, senast den 31 mars 2024, skicka ett email till info@miele.se med orderbekräftelsen där datumet för kampanjperioden framgår OCH även fakturan som utfärdas vid leverans senast den 31 mars 2024. Mail som tas emot efter detta datum gällande en order via en köksåterförsäljare kommer inte att berättiga till att ta del av kampanjen.

 

GDPR

Miele är ansvarig för behandlingen av deltagarens personuppgifter i enlighet med tillämplig nationell lagstiftning. Alla personuppgifter kommer endast att behandlas av Miele i samband med denna kampanj. Data som är associerade med denna kampanj kommer att behandlas så länge det är motiverat i detta sammanhang, varefter sådana uppgifter kommer att raderas. Vid deltagande i kampanjen behandlar Miele deltagarens personuppgifter baserat på ett berättigat intresse av att kunna fullgöra Mieles skyldigheter gentemot deltagaren.

Uppåt