Miele videorådgivning

Matlagning med ånga & Sous Vide

Hur fungerar det att laga mat med ånga? Hur Sous vidar jag som proffsen? Vad kan jag göra med min ångugn?

95,00 SEK

Event

Hur fungerar det att laga mat med ånga? Hur Sous vidar jag som proffsen? Vad kan jag göra med min ångugn? Svaren på dessa frågor och mycket mer får du av Fredrik under denna timme. Passa på att ställa dina frågor till vår kock som visar och svarar direkt ifrån köket.

Tidsåtgång: 1 h
Plats: via Teams. Efter din bokning får du en kallelse till eventet.
Kostnad: 95 kr.

Vad du kan förvänta dig

  • Demonstration av ångugnar och ångtillagning
  • Hur Sous vide kan bli ett av dina bästa verktyg i köket
  • Tips och inspiration av vår kock Fredrik
  • Ställa frågor om ånga

Om kocken

Fredrik Lindh

Detta är Fredrik Lindh, han är född i Landskrona och uppvuxen i Helsingborg med gymnasial utbildning från Rönnowska skolas hotell och restaurangprogram.Med mer än 21 års erfarenhet från restaurangbranschen och med meriten att ha fått jobba på krogar beströdda med eller utan stjärnor i guide Michelin; Operakällaren, F12, Pontus in the green house, restaurang 1900, Petri Pumpa i Lund, Sofiero slott och Fem små hus m.fl. Sedermera valt en bana som frilansande kock, kökschef, matstylist, restaurangkonsult och matkreatör med världen som arbetsplats i flera år.Fredrik har haft förmånen att få jobba med namn och krögare som Stefano Catenacci, Pontus Frithiof, Melker Andersson och Danyel Coyet m.fl. Han har även haft möjlighet att få vara med och starta och driva egna projekt och restauranger, restaurang Hälsingborg (i Stockholm), restaurang Champenoise, restaurang Epok och Cateringsthlm.in.Fredrik öppnade tillsammans med två kolleger sin första egna restaurang redan vid 24 års ålder och sedan dess varit mer eller mindre i egen regim med egna projekt inom restaurangvärlden.Projekten har haft goda recensioner i tidningar och tillhört toppskiktet bland Stockholms/Sveriges restaurangupplevelser.Nu finns han som medarbetare på Miele och ett nytt kapitel som kock och matinspiratör för Mieles köksprodukter och olika event väntar. Fredrik träffar du på våra matlagningskvällar.

Uppåt