Digital rådgivning

Videorådgivning med ånga & sous vide

Lär dig grunderna med din ångugn

100,00 SEK

Event

Boka in er på 1 timmes videorådgivning med kock som demonstrerar ånga direkt från köket på Miele. Vi går igenom produkten och vad man kan använda ånga till och varför. När ni bokat in er på en passande tid så skickar vi en länk på mejl dagarna innan som ni kan koppla upp er på. Välkomna

Vad du kan förvänta dig

  • Recept
  • Rådgivning med kock

Om kocken

Fredrik Lindh

Fredrik Lindh är född i Landskrona o uppvuxen i Helsingborg med gymnasial utbildning från Rönnowska skolas Hotell o restaurangprogram med examinering år 1999. Med mer än 27 Års erfarenhet från restaurangbranschen och med förmånen att fått jobba på krogar s.s Operakällaren, F12, Pontus in the green house, restaurang 1900 (numera APO), Petri Pumpa, Sofiero slott och Fem små hus så har han nu valt att bli en del av Miele och ta position som en gastronomisk ledare och innovatör. Fredrik har haft förmånen att få jobba med namn och krögare s.s Stefano Catenacci, Pontus Frithiof, Melker Andersson och Danyel Coyet m.fl och även haft möjlighet att få vara med och starta och driva egna projekt och restauranger s.s restaurang Hälsingborg (i stockholm), restaurang Champenoise och Cateringsthlm.in.

Om platsen

Microsoft Teams

Rekommenderade produkter

Uppåt