• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Hällar

Gas eller el? Följ din egen filosofi när det handlar om din häll. Traditionell eller modern med induktion – alla våra hällar finns i en mängd olika storlekar med lämpliga lösningar för små och stora kök. Den flexibla hällen gör matlagningen avslappnad och enkel.

Induktionshällar

Trendsettern: Induktionshällen. Det går knappt att använda energi på ett mer effektivt sätt. Och en säkrare häll går inte att få – om det inte finns någon kastrull på den påslagna hällen bryts strömmen direkt. Induktionståliga kokkärl som leder energin nästan utan förluster passar perfekt till.

Induktionshällar med integrerad köksfläkt

Hela nya perspektiv: En integrerad fläkt gör ditt kök ännu öppnare. En fläkt i hällen är perfekt om du har högt i tak, snedtak eller en köksö. Du har nytta av alla fördelar med en induktionshäll även här: Låga energiförluster och maximal säkerhet. Med kokkärl anpassade för induktion drar du nytta av tekniken fullt ut.

Elektriska hällar

Traditionellt - elektriska hällar Värmeelement under glaskeramiken värmer upp kokzonen – vilket visas genom att kokzonen blir röd. Kan användas oberoende av spis eller via ugnens manöverpanel.

SmartLine

Som komplement eller självständig lösning: Vår serie SmartLine är som en byggsats där du kan kombinera moduler helt individuellt. Du kan också kombinera med en bänkfläkt. Den eleganta glaskeramiken imponerar medtouchknappar. Det går att välja mellan olika typer av uppvärmning.

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.