• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Induktionshällar med integrerad köksfläkt

Hela nya perspektiv: En integrerad fläkt gör ditt kök ännu öppnare. En fläkt i hällen är perfekt om du har högt i tak, snedtak eller en köksö. Du har nytta av alla fördelar med en induktionshäll även här: Låga energiförluster och maximal säkerhet. Med kokkärl anpassade för induktion drar du nytta av tekniken fullt ut.

Optimala villkor

En passande produkt för varje inbyggnadssituation

Mieles induktionshäll med integrerat ångutsug finns i en variant med ram av rostfritt stål och i en variant utan ram. Hällen utan ram kan antingen planlimmas i bänkskivan eller placeras ovanpå.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Maximal planeringsfrihet

En passande produkt för varje inbyggnadssituation

“TwoInOne” är en absolut höjdpunkt bland induktionshällar med integrerad fläkt. Den övertygar med en intelligent, genomtänkt teknik, extra komfort och en problemfri integrering i varje kök. Genom inbyggnad av “TwoInOne” är olika takhöjder eller andra hinder i synfältet inte längre ett problem.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Bänkfläktens design

Mittpunkten i ditt kök

Älskar du att laga mat och vill gärna bli ett proffs? Komfort som ger större matlagningsglädje är självklart för Miele. Nu kan Miele erbjuda nya hällar med uppsugning av matos i mitten, anpassade till dina krav. Tack vare den integrerade fläkten får du helt nya möjligheter till planering.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Individuellt anpassade produktkoncept 

Utrustning och användarkoncept 

Lagar du gärna mat för många personer? Hos Miele kan du välja mellan olika exklusiva produktvarianter. Vi har en passande lösning för alla behov och önskemål. Det finns inget som begränsar din matlagningsupplevelse. Mieles Silence-motor skapar en behaglig ljudkusliss vid matlagning. Den arbetar mycket tyst – även vid en hög sugeffekt.

Till produkterna

Se mer

Stäng

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.