
Surdegsbak
Surdegsbak med Magnus Johansson
Surdegsbak med Magnus Johansson
795,00 SEK
Event
Kom till oss och få en guidning i surdegsbakningen av konditormästaren och bagaren själv, Magnus Johansson. Vi kommer att gå igenom hur man bakar surdegsbröd och hur man sätter den perfekt surdegen. Vi går igenom vilka mjöl sorter och olika spannmål som lämpar sig mest för surdegsbak med instruktioner från Magnus och med hjälp av Mieles produkter i vårt fina nya aktiva kök på Svetsarvägen 17 i Solna.
Tid: 17:30-21:00
Pris: 795 kr p/p
Antal deltagare: 12 st minimum 8 st
Det är enbart tillåtet att boka 2 matlagningskvällar/halvår.
Betalning
Betalning sker via bankkort eller direkt bankbetalning via vår betalportal. När bokningen är betald får du en bokningsbekräftelse till din epostadress.
Avbokning
Avbokning kan ske senast 5 dagar före matlagningskvällen utan kostnad. Vid senare avbokning debiteras hela avgiften. Ett alternativ till avbokning är givetvis att någon annan går i ditt ställe.
Kontakta vår kundtjänst för avbokning, 08-562 29 000 eller via vårt kontaktformulär.
Tid: 17:30-21:00
Pris: 795 kr p/p
Antal deltagare: 12 st minimum 8 st
Det är enbart tillåtet att boka 2 matlagningskvällar/halvår.
Betalning
Betalning sker via bankkort eller direkt bankbetalning via vår betalportal. När bokningen är betald får du en bokningsbekräftelse till din epostadress.
Avbokning
Avbokning kan ske senast 5 dagar före matlagningskvällen utan kostnad. Vid senare avbokning debiteras hela avgiften. Ett alternativ till avbokning är givetvis att någon annan går i ditt ställe.
Kontakta vår kundtjänst för avbokning, 08-562 29 000 eller via vårt kontaktformulär.
Vad du kan förvänta dig
- Recept tillhörande kvällen
- Varmrätt och mineralvatten
- Förkläde
- 20 % rabatt på tillbehör i butiken på Kungsgatan