Surdegsbak

Surdegsbak med Magnus Johansson

Surdegsbak med Magnus Johansson

795,00 SEK

Event

Kom till oss och få en guidning i surdegsbakningen av konditormästaren och bagaren själv, Magnus Johansson. Vi kommer att gå igenom hur man bakar surdegsbröd och hur man sätter den perfekt surdegen. Vi går igenom vilka mjöl sorter och olika spannmål som lämpar sig mest för surdegsbak med instruktioner från Magnus och med hjälp av Mieles produkter i vårt fina nya aktiva kök på Svetsarvägen 17 i Solna.

Tid: 17:30-21:00
Pris: 795 kr p/p
Antal deltagare: 12 st minimum 8 st

Det är enbart tillåtet att boka 2 matlagningskvällar/halvår.

Betalning

Betalning sker via bankkort eller direkt bankbetalning via vår betalportal. När bokningen är betald får du en bokningsbekräftelse till din epostadress.

Avbokning

Avbokning kan ske senast 5 dagar före matlagningskvällen utan kostnad. Vid senare avbokning debiteras hela avgiften. Ett alternativ till avbokning är givetvis att någon annan går i ditt ställe.
Kontakta vår kundtjänst för avbokning, 08-562 29 000 eller via vårt kontaktformulär.

Vad du kan förvänta dig

  • Recept tillhörande kvällen
  • Varmrätt och mineralvatten
  • Förkläde
  • 20 % rabatt på tillbehör i butiken på Kungsgatan

Om kocken

Magnus Johansson

Om kocken: Magnus Johansson är Sveriges mest kända konditor som bland annat ansvarat för Nobeldesserten i 10 år, varit med när Svenska Kocklandslaget vunnit OS och gjort desserten till Kungens 60-årsfest. Även känd som jurymedlem i "Dessertmästarna". Idag driver Magnus eget bageri i Hammarby Sjöstad samt glassbutiken ”Magnus Johansson glass & konfektyr”.

Om platsen

Miele Active Kitchen Solna Business Park

Rekommenderade produkter

Uppåt