Miele matlagningskväll

Mieles såsskola

Lär dig grunderna hur man gör sås

495,00 SEK

Event

Välkomna på en snabbkurs i grundsåserna. Vår såsskola är ett kulinariskt event där deltagarna får lära sig konsten att skapa olika såser. Under kvällen får vi en djupare förståelse för grunderna i såsberedning och hur man kombinerar olika smaker för att skapa harmoniska såser. Med hjälp av Mieles produkter i köket använder oss av flera olika tekniker. Vi testar såserna vi tillagar med passande tillbehör, så kvällsmaten är serverad!

Vad du kan förvänta dig

  • Lättare middag
  • Recept på olika såser
  • 20 % på tillbehör i butiken
  • Kaffe och mineralvatten

Om kocken

Fredrik Lindh

Fredrik Lindh är född i Landskrona o uppvuxen i Helsingborg med gymnasial utbildning från Rönnowska skolas Hotell o restaurangprogram med examinering år 1999. Med mer än 27 Års erfarenhet från restaurangbranschen och med förmånen att fått jobba på krogar s.s Operakällaren, F12, Pontus in the green house, restaurang 1900 (numera APO), Petri Pumpa, Sofiero slott och Fem små hus så har han nu valt att bli en del av Miele och ta position som en gastronomisk ledare och innovatör. Fredrik har haft förmånen att få jobba med namn och krögare s.s Stefano Catenacci, Pontus Frithiof, Melker Andersson och Danyel Coyet m.fl och även haft möjlighet att få vara med och starta och driva egna projekt och restauranger s.s restaurang Hälsingborg (i stockholm), restaurang Champenoise och Cateringsthlm.in.

Om platsen

Miele Experience Center Stockholm

Rekommenderade produkter

Uppåt