Händer viker handdukar på säng.

Lösningar för hotell & pensionat

StartsidaBranscherHospitalityHotell & pensionat

Miele Professional för hotell och pensionat

Gäster på hotell och restaurang förväntar sig inte bara en perfekt service, utan också oklanderligt rena och hygieniskt tvättade textilier. Baserat på lång erfarenhet har Miele Professional utvecklat uppskattade lösningar för hotell och restaurang. Vår erfarenhet är att hotell som valt att hantera tvätten i egen regi sällan ångrar det beslutet. Den stora fördelen är att hotellet får en bättre översikt på kvaliteten och slipper eventuella störningar som kan uppstå av att man är beroende av en extern aktör.

Hitta den perfekta lösningen

Miele Professional 360PRO

Tvätt i egen regi

Att hantera tvätten i den egna verksamheten har en rad fördelar gentemot att outsourca.

Wellness och spa

Vare sig det handlar om en badrock eller en bastuhandduk: Frotté ska alltid ha den rätta känslan och lukta neutralt rent.

Städfirmor

Vilka krav ställer en modern städfirma på effektivitet och flexibilitet vid rengöring av moppar, mikrofiberdukar och rondeller?

Self-Service tvätt

Ibland måste man bara tvätta. Möjligheten till egen tvätt på hotellet är något som många gäster kommer att tacka dig för.

Bar och restaurang

Rengöringsresultat ska vara en självklarhet.

Service

Den professionella användaren förväntar sig en service som är lika bra som själva maskinen.

En servitör serverar en hamburgare vid ett bord. Han har på sig ett munskydd.

Hygienåtgärder för hotell och restaurang

Välstädat och högsta hygien är en viktig grundbult för varje seriöst hotell eller restaurang. Hygieniskt rent är en viktig faktor för både tvätt och porslin. En hygienisk rengöring bidrar till att minska och undvika infektioner.

Rekommenderade produkter

Med vårt 360°-tänk erbjuder vi en lämplig lösning för varje situation. Här hittar du rätt produkter för hotell och restaurang.

Våra referenser för hotell & pensionat

Hotel Adlon
Hotell Rackmers Hof
Hotell Ebner's Waldhof am See
Hotel Château de la Messardière
Behöver du rådgivning?

Våra specialister kan vara ett värdefullt bollplank under projektplaneringen och lotsa dig genom såväl produkt- som tillbehörsval. Du får hjälp med allt från ekonomisk beräkning till installationsplanering. Vi och våra partners finns där hela vägen från montering till framtida service.

Följ oss