StartsidaBranscherHotel Château de la Messardière

Hotel Château de la Messardière

Välbefinnande i mystisk atmosfär. Det är inte längesedan som invånarna i St. Tropez var övertygade om att det spökade här. Efter att den sista ägaren gick bort och det lilla tåget som tog gästerna hit genom den närliggande pinjeskogen hade gjort sin sista resa, lade sig lugnet över det tidigare lyxiga livet i slottet på kullen över byn.

Njutningar i söderns sol

Efter en omfattande restaurering och utbyggnad erbjuder Château de la Messardière den kräsna gästen mer än bara komfort i ett exklusivt hotell. Redan resan dit från Provences kust ger en känsla av ren livsglädje – vinodlingar i söderns sol, pittoreska fiskebyar, det glittrande Medelhavet. Huset ligger på en kulle mellan himmel och hav och bjuder på en avundsvärd panoramautsikt över stranden i Ramatuelle och staden Saint-Tropez, som gång efter annan lyckas med konststycket att bevara charmen och karaktären hos en gammal fiskeby – trots sitt glamorösa rykte.

Förutom de högkvalitativa sängkläderna och de broderade handdukarna finns det åtskilligt som behöver tvättas. I restaurangen, i serviceområdet vid poolen, i strandrestaurangen och inte minst i hotellets eget skönhetscenter där gästerna kan njuta av behandlingar krävs det alltid tillgång till perfekt välskött tvätt. Här förlitar man sig på professionell tvättutrustning från Miele.

Behöver du individuell rådgivning?

Allt från samma källa – detta krav uppfyller Miele Professional från tvätt till laboratorieteknik. Vi erbjuder skräddarsydda systemlösningar som in i minsta detalj är anpassade efter dina behov.

Ta reda på mer om liknande branscher

Du hittar även vår expertis i andra referensobjekt