Professionell tvättutrustning

StartsidaProdukterProfessionell tvätt

Hitta rätt utrustning för er verksamhets tvättbehov

Miele Professional skräddarsyr lösningar som sätter användaren i centrum. Så skapar ni rätt förutsättningar till en förstklassig tvättverksamhet.

Produktnyheter

Miele Professional står för innovation. Kolla in våra produktnyheter.

Varför tvättutrustning från Miele Professional?

Säker användning

Överensstämmer med maskinriktlinjen

Maskindirektivet (2006/42/EG) definierar omfattande säkerhetsföreskrifter för maskiner för professionellt bruk. Dessa ska se till att operatörerna är ordentligt skyddade i det dagliga arbetet. Alla maskiner från Miele Professional uppfyller alla krav i detta viktiga direktiv. 
Robust och med lång livslängd

Kvalitet som man kan lita på

När jobbet är krävande behöver man produkter som man alltid kan lita på till 100 %. För att garantera denna tillförlitlighet genomgår alla produkter från Miele Professional omfattande kvalitetstest och en ytterst grundlig slutkontroll. För att Miele ska ha bästa möjliga kontroll över produktionen, så tillverkas de viktigaste komponenterna inom företaget. Resultatet är en genomgående hög kvalitet: metallgjutning, tillverkning av plastdelar, motorutveckling och elektroniktillverkning – alla dessa produktionssteg tar Miele själv hand om och har därmed kontroll över alla delar av kvalitetsprocessen.
Kommersiell teknik för professionella krav

Teknik på högsta nivå

Professionella tvättmaskiner för tvätterier är helt inriktade på kommersiell användning, med innovativ, robust kommersiell utformning och användarspecifika skötselprogram för krav som sträcker sig lång bortom vad som behövs i ett hushåll. Material med hög kvalitet, förstärkta stötdämpare och en robust lagring för trumman ger lasttålighet i toppklass och lång livslängd, samtidigt med en ytterst jämn drift. Mycket korta programtider säkerställer att tvätten snabbt blir klar. Tvättmaskiner och torktumlare från Miele Professional är därför förstahandsvalet när man tvättar mycket och ofta och måste uppnå perfekt renhet även vid svåra föroreningar.
Finansieringstjänster

Skräddarsydda erbjudanden

Med maskiner och tillbehör från Miele Professional säkrar du din investering redan från planeringsstadiet. Mieles service- och rådgivningstjänster kan på förfrågan även innefatta attraktiva finansiella tjänster. Finansiering, leasing eller uthyrning: med våra skräddarsydda och flexibelt anpassningsbara finansieringsalternativ kan även du ta del av Mieles kända kvalitet. 

Finansieringstjänster

Inga kompromisser

Miele Professional gör det enkelt för dig att skaffa professionell tvätteriteknik, även i tider då investeringsläget är extra utmanande. Du kan välja mellan olika typer av finansieringsmodeller.
Praktiska lösningar

Rätt val för varje situation

Olika krav på textilvården kräver speciella lösningar, för att alltid uppnå ett perfekt resultat. Moderna användarkoncept, individuella program samt innovativ maskinteknik sparar tid och undviker fel. Miele Professional erbjuder användarspecifika lösningar för hotell och gastronomi, vårdhem och kliniker, byggnadsrengöring, självbetjäningstvätterier, studenthem och många andra användningsområden. Alla tvättmaskiner, torktumlare och manglar kan anpassas perfekt till varandra gällande effekt och kapacitet – för utomordentliga resultat.
Utvecklade för perfekta resultat

Innovationer på högsta nivå

Miele Professional har som mål att underlätta det dagliga arbetet inom textilvård. För att möjliggöra detta har vi utvecklat innovativa och praktiska lösningar som Mieles patenterade skontrumma och torksystemet PerfectDry. Vårt motto är sedan mer än 120 år: “Immer Besser”.
Perfekta helhetslösningar

Tillbehör för optimala arbetsförlopp i tvätteriet

Med rätt tillbehör kan arbetsprocesserna optimeras och förenklas. Resultatet är en mer effektiv och ekonomisk användning. 

Perfekta helhetslösningar

Miele Professional har ett stort sortiment med tillbehör för olika krav – perfekt anpassade efter dina behov. Mieles originaltillbehör är speciellt framtagna för Mieles produkter, för optimala resultat.
Optimal klädvård

Skonsam textilvård på högsta nivå

Från högfunktionella till unika textilier: Tvätten har alltid en hög materiell, känslomässig eller representativ betydelse. Därför är tvättvården från Miele Professional mycket värdefull. Många av våra innovativa funktioner är skapade för att din tvätt ska bibehålla sitt maximala värde. Det mest kända exemplet är nog Mieles skontrumma. Denna patenterade komponent gör att våra tvättmaskiner och torktumlare behandlar din tvätt extra skonsamt.
Hållbarhet och perfektion

Effektivitet och ekonomi

Miele Professional erbjuder individuellt anpassade systemlösningar, som utmärker sig för enastående effektivitet samtidigt som de har högsta prestanda. Med innovativa program uppnås en låg förbrukning av vatten och energi, samt en sparsam dosering av tvättmedel. Framsynt teknik understryker de hårda krav vi ställer på våra produkter, till exempel på värmepumpstorkare med upp till 60 % lägre energiförbrukning, eller möjligheten att ansluta maskiner till varmvattenledningen.