Kampanjer

Få det lilla extra när du köper en Miele-produkt

Få mer information om våra attraktiva kampanjer och aktuella teman. Håll dig uppdaterad och förenkla din vardag med Mieles systemlösningar.

Från vänster till höger står en Little Giants Performance-tvättmaskin, ett PIB100-ångstryksystem samt en halvöppen MasterLine-diskmaskin för färskvatten framför en grå bakgrund
Till ditt tvätteri eller kök
Ett löfte som håller. 125 år kvalitet.

En blandning av tradition och innovation: I 125 år har Miele erbjudit förstklassig kvalitet som du kan lita på. Fira detta speciella jubileum med oss. Ta del av vår kampanj med utvalda produkter för ditt tvätteri eller kök.

An undercounter washer-disinfector PG 85 is placed next to a Cube small steriliser on a grey background.
För läkar- och tandläkarmottagningar
Ett löfte som håller. 125 år kvalitet.

En blandning av tradition och innovation: I 125 år har Miele erbjudit förstklassig kvalitet som du kan lita på. Fira detta speciella jubileum med oss. Ta del av vår kampanj med utvalda produkter för området medicin och dental.

En laboratoriediskmaskin för inbyggnad under bänk PG 8583 och en SlimLine-laboratoriediskmaskin PLW 7111 står bredvid varandra framför en grå bakgrund.
För ditt laboratorium
Ett löfte som håller. 125 år kvalitet.

Precision, kvalitet och pålitlighet är inte bara ord för oss – de är riktlinjer som vi arbetat efter i 125 år. Fira detta speciella jubileum med oss. Ta del av vår kampanj med utvalda produkter för laboratorier.