A throughput dishwasher, two tank dishwasher in a row on grey background. In front a further freshwater dishwasher with half-opened door.

Professionella diskmaskiner

Pålitlig prestanda för alla behov: Diskmaskiner som ger perfekta resultat.

26 Produkter

Mer om professionella diskmaskiner

Kommersiell teknik för professionella krav

Teknik på högsta nivå

Diskmaskiner från Miele Professional är helt inriktade på kommersiell användning, med innovativ, robust kommersiell utformning och diskgodsspecifika program för krav som sträcker sig långt bortom vad som behövs i ett hushåll. Många möjligheter till specialanslutningar och kraftfulla värmeelement ger korta programtider, samtidigt med optimala diskresultat och den bästa ekonomin. Doseringsmoduler säkerställer effektiv användning av disk- och sköljmedel, medan vattenbehandlingssystem optimerar resultatet.
Universella användningsmöjligheter

Flexibla uppställnings- och inbyggnadsmöjligheter

Perfekta möjligheter till underbyggnad i en rad med köksskåp: Professionella diskmaskiner som använder färskvatten går utan problem att integrera i en rad av köksskåp. De omfångsrika tillbehören möjliggör en omfattande anpassning till olika inbyggnadssituationer, liksom ombyggnad för fristående uppställning.
Hygien på mycket hög nivå

Disksystem för färskvatten

Diskmaskinerna med ett disksystem för färskvatten genomför ett vattenbyte efter varje diskfas. Som avslutning genomförs en grundlig eftersköljning med en temperatur anpassad till diskgodset. Detta förfarande garanterar perfekta diskresultat och en mycket hög hygienstandard som tydligt överträffar de vanliga kraven på professionella diskmaskiner. Dessutom övertygar färskvattensdiskmaskinerna från Miele Professional genom korta programtider och den bästa ekonomin. Vid upp till 40 omgångar disk per dag arbetar ett disksystem med färskvatten mer ekonomiskt än ett tanksystem.
Utvecklade för perfekta resultat

Innovationer på högsta nivå

I över 120 år har vårt motto varit “Immer Besser”, att hitta unika lösningar som passar våra kunder. Vårt internationella varumärke står för praktiska produkter som imponerar med maximal ekonomisk användning och optimala rengöringsresultat. Ingenjörerna hos Miele Professional investerar mycket tid och energi i att utveckla innovativa maskinfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete. Förutom perfekta rengöringsresultat garanterar till exempel disksystemet med färskvatten en hög hygienstandard vid samtidig diskning på två nivåer.
Strålande resultat i en handvändning

Tank-disksystem

Tank-disksystemets styrka ligger i de extra korta programtiderna. Eftersom diskvattnets temperatur kontinuerligt hålls på 65 °C, är diskmaskinen alltid klar för användning. Eftersköljningen sker med färskvatten, som dessutom bidrar till regenrereringen av tankvattnet. Därmed har tank-diskmaskinerna en ytterst liten vattenförbrukning per disk. Tack vare sina korta programtider och samtidigt utmärkta diskresultat är de det perfekta valet för alla företag där det åtminstone periodvis krävs en hög omsättning av diskgods.