Professionell diskutrustning

StartsidaProdukterProfessionell disk

Redo för alla utmaningar

Förstklassigt rena glas, porslin och bestick – diskmaskinerna från Miele Professional är konstruerade för kraftfullt arbete och övertygar med optimala resultat. Med System4Shine får du perfekt anpassade komponenter för alla typer av utmaningar, allt från samma källa.

Produktnyheter

Miele Professional står för innovation. Kolla in våra senaste produktnyheter och hitta en passande lösning för just dina behov.

Varför diskutrustning från Miele Professional?

Perfekt hållbarhet

Enastående effektivitet och ekonomi

Högsta prestanda och utmärkt effektivitet och ekonomi – kombinationen av motsatser är en typisk egenskap för systemlösningar från Miele Professional. Våra produkter är också utrustade med den nyaste tekniken Våra produkter och processer utmärker sig med låg vatten- och elförbrukning och med speciellt utvecklade program som ger toppklassiga rengöringsresultat, samtidigt som diskgodset rengörs skonsamt. Dessutom arbetar de ekonomiskt: Tack vare sin höga kvalitet vad gäller material och konstruktion har produkterna en lång livslängd.
Robust och med lång livslängd

Kvalitet som man kan lita på

En krävande arbetsvardag behöver produkter som man alltid kan lita på till 100 %. För att kunna garantera denna pålitlighet genomgår alla maskiner från Miele Professional omfattande kvalitetstester och en ytterst noggrann slutkontroll. brDe kontinuerliga och stränga kvalitetstesterna är en viktig del av de höga krav på kvalitet som Miele Professional ställer på sig själv. För att ha så stor kontroll som möjligt över produktionen framställs de viktigaste maskinkomponenterna direkt inom företaget. Resultatet är en ovanligt djupgående tillverkningsprocess: Metallgjutning, framställning av plaster, utveckling av motorer och elektronikproduktion – alla dessa produktionssteg finns hos Miele, något som betyder att vi har ett fast grepp om kvaliteten på alla områden.
Finansieringstjänster

Skräddarsydda erbjudanden

Med kommersiella produkter från Miele Professional får du vinst redan från början. Vid sidan av kraftfulla maskiner med innovativ teknik erbjuder Miele omfattande service- och rådgivningstjänster, bland annat attraktiva finansieringserbjudanden. Vare sig det gäller finansiering, leasing eller hyra: Med våra flexibla och anpassningsbara finansieringsmöjligheter kan också du snart utnyttja Mieles omtalade kvalitet.
Perfekta helhetslösningar

Tillbehör för optimala arbetsförlopp

Perfekta helhetslösningar

Med rätt tillbehör kan arbetsprocesser optimeras och förenklas. Det resulterar i att effektivitet och ekonomi förbättras. brMiele Professional erbjuder ett stort urval av tillbehör för de mest olikartade krav, perfekt anpassade till dina behov. Originaltillbehör från Miele har utvecklats särskilt för Mieles maskiner för att garantera bästa resultat.
 Säker användning

Överensstämmer med maskinriktlinjen

Maskindirektivet (2006/42/EG) definierar omfattande säkerhetsföreskrifter för kommersiella maskiner. De ska säkerställa att operatörer har ett omfattande skydd i sitt dagliga arbete. Alla maskiner från Miele Professional motsvarar fullständigt kraven i detta viktiga direktiv.