Professionell diskutrustning

StartsidaProdukterProfessionell disk

Redo för alla utmaningar

Förstklassigt rena glas, porslin och bestick – diskmaskinerna från Miele Professional är konstruerade för kraftfullt arbete och övertygar med optimala resultat. Med System4Shine får du perfekt anpassade komponenter för alla typer av utmaningar, allt från samma källa.

Produktnyheter

Miele Professional står för innovation. Kolla in våra senaste produktnyheter och hitta en passande lösning för just dina behov.

Varför diskutrustning från Miele Professional?

Hygienisk säkerhet

Kvalitetsmärkning enligt DIN EN 17735

Med normen DIN EN 17735 fastställs hygienkraven på diskmaskiner enligt eurpeisk nivå. Den trädde i kraft i februari 2023 och ersätter därmed i Tyskland de tidigare nationella normerna DIN 10510, 10511 och 10512, samt DIN SPEC 10534.

Hygienisk säkerhet

Kvalitetsmärkning enligt DIN EN 17735

Den europeiska DIN EN 17735 riktar sig såväl till tillverkare som användare av diskmaskiner som används professionellt för att rengöra disk som kommer i kontakt med livsmedel, till exempel i kaféer, restauranger, matsalar, sjukhus, snabbmatsställen och barer. Den beskriver hygienkraven på planering och konstruktion samt användningen av professionella diskmaskiner och ger särskilt användaren anvisningar om en hygienisk och regelrätt drift för rengöring och desinfektion av diskgodset samt för skötsel och underhåll av maskinerna. Alla Miele Professionals diskmaskiner har märkningen Alla Miele Professionals diskmaskiner har märkningen testad hygienkvalitet, vilket bekräftar uppfyllande av hygienkraven för typkontroll enligt EN 17735.
 Säker användning

Överensstämmer med maskinriktlinjen

Maskindirektivet (2006/42/EG) definierar omfattande säkerhetsföreskrifter för kommersiella maskiner. De ska säkerställa att operatörer har ett omfattande skydd i sitt dagliga arbete. Alla maskiner från Miele Professional motsvarar fullständigt kraven i detta viktiga direktiv.
Robust och med lång livslängd

Kvalitet som man kan lita på

När jobbet är krävande behöver man produkter som man alltid kan lita på till 100 %. För att garantera denna tillförlitlighet genomgår alla produkter från Miele Professional omfattande kvalitetstest och en ytterst grundlig slutkontroll. För att Miele ska ha bästa möjliga kontroll över produktionen, så tillverkas de viktigaste komponenterna inom företaget. Resultatet är en genomgående hög kvalitet: metallgjutning, tillverkning av plastdelar, motorutveckling och elektroniktillverkning – alla dessa produktionssteg tar Miele själv hand om och har därmed kontroll över alla delar av kvalitetsprocessen.
Finansieringstjänster

Skräddarsydda erbjudanden

Med kommersiella produkter från Miele Professional får du vinst redan från början. Vid sidan av kraftfulla maskiner med innovativ teknik erbjuder Miele omfattande service- och rådgivningstjänster, bland annat attraktiva finansieringserbjudanden. Vare sig det gäller finansiering, leasing eller hyra: Med våra flexibla och anpassningsbara finansieringsmöjligheter kan också du snart utnyttja Mieles omtalade kvalitet.
Perfekta helhetslösningar

Tillbehör för optimala arbetsförlopp

Med rätt tillbehör kan arbetsprocesserna optimeras och förenklas. Resultatet är en ökad effektivitet och ekonomisk användning. Miele Professional erbjuder ett stort urval av tillbehör för olika krav – perfekt anpassat efter dina behov. Mieles originaltillbehör är speciellt utvecklade för Mieles produkter för att säkerställa perfekta resultat.
Perfekt hållbarhet

Enastående effektivitet och ekonomi

Högsta prestanda och utmärkt effektivitet och ekonomi – kombinationen av motsatser är en typisk egenskap för systemlösningar från Miele Professional. Våra produkter är också utrustade med den nyaste tekniken Våra produkter och processer utmärker sig med låg vatten- och elförbrukning och med speciellt utvecklade program som ger toppklassiga rengöringsresultat, samtidigt som diskgodset rengörs skonsamt. Dessutom arbetar de ekonomiskt: Tack vare sin höga kvalitet vad gäller material och konstruktion har produkterna en lång livslängd.