Produktnyheter

StartsidaProdukterProduktnyheter

Diskutrustning

En ny generation proffsdiskar

MasterLine

Vår mest kraftfulla, hållbara och effektiva diskmaskin har precis blivit ännu bättre. Designad för att möta de högsta kraven kommer MasterLine både underlätta ditt arbete och vara en pålitlig följeslagare under många år. Modern Miele-teknik in i minsta detalj.

Glas, tallrikar och bestick – allt rent på bara 17 minuter

ProfiLine

ProfiLine kombinerar tekniken från våra senaste Miele Professional-produkter med den komfort och design som finns i våra hushållsprodukter i premiumklassen.

Den smarta lösningen för mindre verksamheter

SmartBiz

När behovet börjar överstiga hushållsdiskens förmåga.

Tvättutrustning

Tvättmedlet för professionell tvätt

ProCare Tex

ProCare Tex har utvecklats specifikt för Mieles professionella tvättmaskiner. Resultatet är en perfekt och skonsam rengöring av olika textilier och samtidigt en ekonomisk användning av maskinerna.

Den nya instegsnivån för professionell tvätt

SmartBiz

För upp till tre tvättar per dag är den nya tvättmaskinen och värmepumpstumlaren i serien SmartBiz den effektiva lösningen för mindre verksamheter.

Nya generationen Benchmark tvätt och tork

En perfekt balans

Pulsen stiger. Alla sinnen är skärpta. Nu räknas bara nästa steg. Varje rörelse tas in, varje scenario gås igenom. Material, inställningar, processer: Alla detaljer är exakt anpassade och i perfekt balans.

Snabb och enkel strykning

Det professionella ångstryksystemet PIB 100

Hör tvätt och strykning till dina dagliga uppgifter trots att det inte riktigt är din huvudverksamhet? Få mer tid över med en professionell lösning från Miele. Upptäck ångstryksystemet PIB 100.

Dental-, laboratorie- och medicinteknik

The perfect fit

SlimLine PLW 7111

Passar överallt: En effektiv rengöring av laboratorieglas är möjligt även när utrymmet är litet. Den nya SlimLine-laboratoriediskmaskinen PLW 7111 har en stor lastkapacitet. Tack vare det modulära lastsystemet EasyLoad får du en maximal genomgång.

Processkemikalier för rengöring av medicinska instrument

ProCare Med

Det kompletta sortimentet processkemikalier framtaget och noggrant testat specifikt för Mieles diskdesinfektorer. I sortimentet av ProCare Med finns det en lämplig lösning för varje användning och behov.

  1. 1.
    Programtid beroende på anslutningen på uppställningsplatsen. 5 minuter vid anslutning till 3N AC 400 V, 50 Hz, varmvatten 65 °C.